phelela Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Ktoś zamawiał tatule z Chin kiedyś bo cena atrakcyjna ogólnie miałem za cel kupienie Curado 201k ale doszły do mnie opinie że do przynęt o gramaturze powyżej 70 g raczej lepiej wziąć Tatule albo jakiegoś garbusika typu C4 . 100% oryginalny DAIWA TATULA TYPE-HD HD 200 2 CRBB + saltwater fishing reel fishing reel 5BB + 1RB niski profil https://s.click.aliexpress.com/e/yne5DPS Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Ktoś zamawiał tatule z Chin kiedyś bo cena atrakcyjna ogólnie miałem za cel kupienie Curado 201k ale doszły do mnie opinie że do przynęt o gramaturze powyżej 70 g raczej lepiej wziąć Tatule albo jakiegoś garbusika typu C4 . 100% oryginalny DAIWA TATULA TYPE-HD HD 200 2 CRBB + saltwater fishing reel fishing reel 5BB + 1RB niski profilhttps://s.click.aliexpress.com/e/yne5DPS Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaGarbusika typu C4 zdecydowanie odradzam na początek. A co do Ali. Za 600 z hakiem powinieneś w PL dostać z gwarancja. A tutaj jak Ci vat dołożą to nawet drożej wyjdzie. Edytowane 29 Listopada 2018 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) No właśnie przed świętami chyba frajera szukają bo najtaniej widzę za ponad 7 stówek dostępny : D rozumiem że Tatula ogarnie cięższe przynęty i powinna nadać się do tej wędki Abu Volalite Pike 50-90. Co do Ali to z przesyłką priority line powinienem ominąć VAT hmm . Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 29 Listopada 2018 przez phelela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 A co do Ali. Za 600 z hakiem powinieneś w PL dostać z gwarancja. A tutaj jak Ci vat dołożą to nawet drożej wyjdzie.Tu: https://carplive.pl/produkt/daiwa-multiplikator-tatula-200hsl/ jest chyba najtańsza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 No to taniej to już naprawdę będzie ciężko znaleźć.Bez ryzyka żadnych kosztów dodatkowych i z Polski.Tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Generalnie oferta dużo lepsza niż ta z Ali . Gwarancja a i podatki w kraju zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) Tu: https://carplive.pl/produkt/daiwa-multiplikator-tatula-200hsl/ jest chyba najtańsza.Brać, nawet się nie zastanawiać !! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 29 Listopada 2018 przez koval75 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Generalnie oferta dużo lepsza niż ta z Ali . Gwarancja a i podatki w kraju zostają.Widzę widzę najprawdopodobniej kupię w przyszłym tygodniu , rozumiem że ten multiklik nada się do cięższego łowienia i sparuje go z tą wędka co pisałem . Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Widzę widzę najprawdopodobniej kupię w przyszłym tygodniu , rozumiem że ten multiklik nada się do cięższego łowienia i sparuje go z tą wędka co pisałem . Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaTak. Pewnie do przyszłego tygodnia znając forum to już go nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Tak. Pewnie do przyszłego tygodnia znając forum to już go nie będzie. Trudno będę szukał gdzie indziej w takim razie nie wyczaruje 6 stówek na już niestety : D Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Tylko jeden w magazynie mają a jest mozliwość zakupu na raty. https://carplive.pl/raty-przelewy24/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Trochę namieszam, posiadam tatule i lexe. Gdybym miał zostać z jednym to zdecydowanie lexa. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Trochę namieszam, posiadam tatule i lexe. Gdybym miał zostać z jednym to zdecydowanie lexa. PzdrW jakim rozmiarze Lexa? Jeśli 300 to inny kaliber.Mam Lexę 300 oraz Tatulę 100 HSL i jednak wykonanie i płynność pracy po stronie Tatuli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Tak. Pewnie do przyszłego tygodnia znając forum to już go nie będzie. Wykrakałem. Brak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Pojawiły się szpulki tuningowe raysa do Tatul SV: https://www.aliexpress.com/store/product/DIY-DAIWA-2017-TATULA-SV-TW-2018-TATULA-SV-TW-CS-FISHING-REEL-SPOOL-LIGHT-WEIGHT/1629494_32957944052.html?spm=2114.12010612.8148356.26.49001cece1jfyb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Właśnie moja płynie do Polski zostało 25 dostępnych. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Panowie a czy szpulki z SV są kompatybilne z klasyczną 100 ? (Nie CT ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Panowie a czy szpulki z SV są kompatybilne z klasyczną 100 ? (Nie CT )Nie są. Szpula SV pasuje tylko do modelu SV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Nie są. Szpula SV pasuje tylko do modelu SV.OK , dzięki . Ale co ? SV jest mniejsze? węższe? tak pytam na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Średnicę ma chyba taką, ale inną szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) Tatula SV ma średnicę szpulki 33mm, a więc o 1 mm mniej niż pozostałe rozmiaru 100 Edytowane 5 Grudnia 2018 przez pointman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 5 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 Okej będę zamawiał Tatule po wypłacie po 10 na carplive już znikła kusząca oferta za 616 zł ktoś coś gdzieś widział w podobnej cenie ? Jedyne gdzie znalazłem podobnie to Hiszpanski sklep waveinn wychodzi 679 . Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Panowie czy ktoś może powiedzieć ile wejdzie plecionki (+/-) Varivas Avani Jigging Power Braid 43 lb. na Tatule 200 HD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Ja mam nawinięte Varivas 4X braid Casting PE Premium PE 4.0 (50Lb) 127mb Może da Ci to jakieś odniesienie Edytowane 9 Grudnia 2018 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot11 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Ok. Dzięki. W takim razie musze liczyć około 135m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi