Alexspin Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 A w którym miejscu kolega pytał o dalekie rzuty? #2212 Trochę może przesadzam ale szukam złotego środka . Możliwe, że go nie ma i tyle. U mnie też odległości w granicach 10m ale na Wiśle dlatego szlak mnie trafia [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGdzie tu pytanie o dalekie rzuty??? Chyba że czyta się między wierszami, albo ze szklanej kuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Chlopaki, pytanie.Tatula CT100HSL 7.3:1 ze szpulką Ray’s i Egi Metal 1.0 w połączeniu z sandaczem łowionym na gumy (głównie Keitech 4”) na główkach 7-25g (kij LXC68MXF) to będzie dobry pomysł? Chodzi mi o szpulkę Ray’s, czy podoła tej gramaturze? Bo nie wiem czy nie pchać się w SV TW 103XSL 8.1:1 [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Tatula jest jak przekleństwo Do dalekich rzutów używa się Antaresa albo Metanium - nie ul z chińską szpulką.. No coś w tym jest ... np. mg7 choć porównania z tatulą z lekka szpulą to nie miałem ... może kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 24 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Chlopaki, pytanie.Tatula CT100HSL 7.3:1 ze szpulką Ray’s i Egi Metal 1.0 w połączeniu z sandaczem łowionym na gumy (głównie Keitech 4”) na główkach 7-25g (kij LXC68MXF) to będzie dobry pomysł? Chodzi mi o szpulkę Ray’s, czy podoła tej gramaturze? Bo nie wiem czy nie pchać się w SV TW 103XSL 8.1:1 [emoji3] Ja do sandaczowania używam sv tw 103xsl i nie narzekam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Sławek.. Uniwersalny to w domyśle znaczy kompromisowy, a i lekko wcale nie znaczy daleko Z tych które mam najsprawniej i najdalej rzuca fabryczny Antares, a minimalnie słabiej Metanium - oba bez dc. . Po jednym kołowrotku wpaść w euforię - to też jest możliwe .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Do gramatur jakie podaleś wystarczy fabryczna szpula, ale na twoim miejscu wziąłbym ct type r lub tw sv. Tuningowa szpula ray's teoretycznie obsługuje do 15gr więc u Ciebie w zasadzie nie będzie miała zastosowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Dzięki, też tak myślałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Dołóż pln-ów i kup zilliona sv tw, spokojne obsłuży podaną gramaturę a pracą i wytrzymałością, moim zdaniem, lepsza propozycja od tatuli za wciąż rozsądne pieniądze. Czasami można trafić z promo Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Grudnia 2018 przez MarCinFin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Też rozważałem tatule ale ostatecznie został kupiony zillion za 170$ :-)fajny ci on :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 A gdzie jest zillion za 170dol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 A był ,jak wiadomo promocje wiecznie nie trwają :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Witam kolegów, czy ktoś ma i używa DAIWA SS SV 103 SHL ?Od ilu gr to stratuje przy odpowiednim kiju ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Panowie, czy istnieje możliwość dokupienia zapasowej szpuli (aftermarket) do SV TW 103XSL? Nie chodzi mi o szpulkę lekką, tą do UL. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Tak, ale cena stosunkowo wysoka https://www.hedgehog-studio.co.jp/phone/product/3960 Może gdzieś indziej znajdziesz taniej, ja bym zapytał oficjalnego dystrybutora w Polsce... Edytowane 28 Grudnia 2018 przez pointman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cena makabra. Podpytam u dystrybutora w takim układzie. Dzięki za odzew. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Cena makabra. Podpytam u dystrybutora w takim układzie. Dzięki za odzew. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkU dystrybutora nie będzie taniej, pewnie jeszcze więcej. Oryginalne szpule zapasowe do multiplikatorów swoje kosztują niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Może istnieje zamiennik, ale nie taki jak Ray’s do CT (tem jest do 15g). Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Są już „mocniejsze” szpulki do wyższych modeli Daiwy to i pewnie do Tatuli też się pojawią. Może kogoś zainteresuje:PLN 190.58 | DIY DAIWA STEEZ SV SS SV TD-Z T3 MX RYOGA 1016 ZILLION SV TW NIESTANDARDOWE LONG CAST KOŁOWROTEK SZPULIhttps://pl.aliexpress.com/item/DIY-DAIWA-STEEZ-SV-SS-SV-TD-Z-T3-MX-RYOGA-1016-ZILLION-SV-TW-CUSTOM/32807561187.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5a002e0efuGtgz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 28 Grudnia 2018 przez koval75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Tak, to już widziałem. Niestety do Tatuli SV TW brak [emoji20] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) A ja mam takie pytanie czy opłaca sie na wstępie w tatuli wymienić te dwie rzeczy : a mianowiscie te wkladki od hamulca i czyli 2 tulejki na koncach przekładni slimakowej i gdzie mógłbym zdobyc ewentualne czesci ? Ktoś ma jakis namiar . Edytowane 7 Stycznia 2019 przez phelela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Rozumiem że chodzi o wymianę tulejek na łożyska .Sprawa jest prosta. W filmie jest nawet podany rozmiar .Iść do sklepu kupić , wymienić . Mam zrobione , spoko , naprawdę ,wyraźnie czuć różnicę .Co do Upgrade hamulca to mam założony Clicker , w komplecie była też nowa okładzina , tu też mam wrażenie że z nową działa płynniej . osobna sprawa Clicker Drag , o to to polecam . Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Little Wing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) Rozumiem że chodzi o wymianę tulejek na łożyska .Sprawa jest prosta. W filmie jest nawet podany rozmiar .Iść do sklepu kupić , wymienić . Mam zrobione , spoko , naprawdę ,wyraźnie czuć różnicę .Co do Upgrade hamulca to mam założony Clicker , w komplecie była też nowa okładzina , tu też mam wrażenie że z nową działa płynniej . osobna sprawa Clicker Drag , o to to polecam .No tak dokładnie o to ale gdzie to kupić mam na myśli cały drag clicker ( po zamontowaniu tego lepiej działa hamulec ? + Jest klik ) i te tulejki to też za bardzo nie wiem gdzie to z konkretnego materiału powinny być ? ( Takie o będą git http://lozyskaceramiczne.pl/product_info.php?products_id=572 czy nie przesadzać i kupić coś tańszego https://profimodel.cz/pl/loziska/59175-kulickove-lozisko-4x7x25mm-2-ks-0816874010249.html?gclid=Cj0KCQiAjszhBRDgARIsAH8Kgvc8QuL1v30J21v0E31AoRVVnVcT5auI5S9WJPJqedDIgrrZEetlErUaAtctEALw_wcB#59175 ) Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Stycznia 2019 przez phelela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 No tak dokładnie o to ale gdzie to kupić mam na myśli cały drag clicker ( po zamontowaniu tego lepiej działa hamulec ? + Jest klik ) i te tulejki to też za bardzo nie wiem gdzie to z konkretnego materiału powinny być ? ( Takie o będą git http://lozyskaceramiczne.pl/product_info.php?products_id=572 czy nie przesadzać i kupić coś tańszego https://profimodel.cz/pl/loziska/59175-kulickove-lozisko-4x7x25mm-2-ks-0816874010249.html?gclid=Cj0KCQiAjszhBRDgARIsAH8Kgvc8QuL1v30J21v0E31AoRVVnVcT5auI5S9WJPJqedDIgrrZEetlErUaAtctEALw_wcB#59175 ) Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaZobacz profil na fb:Drag Click. Wysyła gotowe zestawy hamulców. Sprawdzone. Działa super. Założyłem do Tatula HD 200 i CT100, czekam na części do Prorexa 300 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phelela Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zobacz profil na fb:Drag Click. Wysyła gotowe zestawy hamulców. Sprawdzone. Działa super. Założyłem do Tatula HD 200 i CT100, czekam na części do Prorexa 300 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA jaki jest koszt takiego upgrejdu do tatuli 200 HD Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 A jaki jest koszt takiego upgrejdu do tatuli 200 HD Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu TapatalkaCoś ok 25$ + przesyłka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi