Hubertus Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Powitać szanowne gronoMam prośbe do kolegów odwiedzających te rejony, czy możliwy jest już wjazd za wał pod główki na Drwałach.Planuję odwiedzić te okolice w długi weekend, planuję wybrać sie z kolegami którzy będą łowić z gruntu i chodzi o dojazd.Mam zdjęcia z 28 kwietnia i słabo to wygladalo, od tamtego czasu woda spadla o 160cm, ale jak jest nad brzegami Wisły, każdy kto ją odwiedza wie.Wszelkie informacje, mile widziane.Pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 nikt z kolegów nie odwiedzał okolic, każda informacja cenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Byłem w tydzień temu e Kępie Polskiej przy wałach było sucho spokojnie dało się dojechać ,miedzy Wisła a wałami stało jeszcze trochę wody myśle ,że podobnie jest w Drwałach zwłaszcza ,że ostatni tydzień nie był jakiś ulewny ale mało słoneczny , Wiec radze albo odpuścić albo zaparkować przed wałem Edytowane 24 Maja 2013 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja także mam zamiar się wybrać nad Wisłę i rozmyślam własnie nad Drwałami tylko był bym zadowolony jakby ktoś mi napisał jak tam jest z sandałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jak założysz to będą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Kopara na wale stoi i poprawia wał,płyty zerwane,w prawo nie pojedziesz po wale jak zawsze,ale w lewo da się zjechać ,ale jak popadało to błotka trochę,wczoraj widziałem facet Tico przejeżdzał, wstawie później fotki jak chcesz.co do wody ,to na główki nie wejdziesz,ale auto blisko wody zostawisz. Edytowane 26 Maja 2013 przez hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 będę zobowiązany, do środy już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam kolegów !!Byłem sobota niedziela ogólnie po nocnej ulewie dojazd z wału mocno ograniczony woda brudna i przeraźliwie martwa,popływałem od rakowa do drwałów po drodze może z 5 gruntowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Jak pogoda nie zawiedzie wybieram się tak gdzieś 1-3 czerwca ze spinem na rozeznanie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majewmar Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam Kolegów,Drwały są matrwe jak cała Wisła, może po dużej wodzie coś się zmieni. Za wał da sie przejechać w stronę pierwszej główki, ja dałem radę bez haczenia podwoziem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 witam czy dziś może ktoś z jerka trolował za sumkiem? na pontonie,widziałem kilka jednostek,i jeden hol sumka 80cmja z bratem na zero niestety,ludzi sporo i sumy nie mają lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja poruszałem się tam wczoraj ,ale trochę niżej,tyle że łajbą .Widziałem parę osób na ceratkach ,w tym jednego celebrytę można tak powiedzieć.Szału nie było,drobnica do 60cm ,mówię o boleniach,sumki też drobne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlboro Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Byłem z bratem sobota -niedziela ogólnie lipa martwota jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi