wiwaldi1970 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Wielkie dzięki naszywki dotarły. Pozdrowienia z Borów Tucholskich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Jakbyś miał pomysł Piotrze na koszulki to wstaw temat na pewno się zgłoszę. Dobrze byłby wskazany projekt z rybką która ma płetwę tłuszczową ewentualnie esox ukłon w stronę "spinnigistów " i muszkarzy. Jestem orędownikiem muchy, a i od spina nie stronię. Mogą być też te dwa projekty. Na pewno będą miały wzięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Wielkie dzięki naszywki dotarły. Pozdrowienia z Borów Tucholskich. Z której części Borów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Z samego serca, czyli z Parku Narodowego "Bory Tucholskie" okolice Charzyków i j. Charzykowskieo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2223 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Czy nie ostały się czasem jakieś naszyweczki czy naklejeczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Coś tam się znajdzie, daj znać na priv ile chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusien Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam. Cudowne te naszywki. Zazdroszczę wszystkim którzy je mają Gdyby po tak długim czasie coś zostało to proszę o wiadomość, chętnie kupię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekjacusjaca Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam!Czy naszywki są jeszcze dostępne?Znajdą sie dwie sztuki?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Jeszcze znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 to i ja bym jedną prosił z danymi na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ja chce 2 jak jeszcze sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To jedna dla mnieDla mnie , dla mnie Obiecuję że będę wypuszczał rybki i wypinał pierś z naklejką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Obiecuję że będę wypuszczał rybki i wypinał pierś z naklejką to po co mi dzisiaj kazałeś kupić 20 litrów octu?!?!? Edytowane 3 Stycznia 2014 przez SilesianPerch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 (edytowane) Cicho - czy wszyscy muszą wiedzieć ile okoni ostatnio łapię . Zamrażarka pełna a coś z nimi muszę zrobić , a że wszystkie mają taki wymiar że na stojąco w słoik się mieszczą to nie moja wina To ja poproszę jeszcze o jedną naklejkę ( czyli już 2 ) dla kolegi mięsiarza SilesianPearch - on ryb też nie zabiera ( wszystko wali w łeb i w krzaki ) Edytowane 3 Stycznia 2014 przez staszek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jeśli jeszcze są to ja też poproszę 2 !! reszte na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 jak by były jeszcze naszywki i naklejki to też po 2 szt bym poprosił i dane na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Znajdzie się jeszcze jedna naszywka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi