godski Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Ja naszyłem na szybę Bardzo dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 I do mnie dziś paczuszka dotarła, naszywki super, bardzo dziekuję za fatygę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 U mnie też już są. Jeszcze ich nie widziałem, bo w Polsce jestem. Domownicy mówią, że są OK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Naszywki i naklejki(już wcześniej) dotarły. Dobra robota. Dzięki wielkie i pozdrawiam..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wielkie dzięki wszystko dotarło. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Witam,Naszywki dotarły, dziękuję bardzo.PozdrawiamArek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 I ja dziękuję już są 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dzieki za czas poświęcony na poświęcenie własnego czasu /tak cennego w obecnych czasach/ na załatwienie i wysyłkędo mnie dotarły i naklejki i naszywkiDziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Dzieki za czas poświęcony na poświęcenie własnego czasu /tak cennego w obecnych czasach/ na załatwienie i wysyłkędo mnie dotarły i naklejki i naszywkiDziękuję Z braku czasu(remont w domku) podpisuje się pod tekstem Michała Dzięki Piotr za poświęcenie swojego czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Wszyscy maja .... mam i ja Naszywki super wykonane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 I do mnie dotarły. Już zainstalowane, pięknie się prezentują :-)Z podziękowaniami to Ameryki nie odkryje i dołączam się do Kolegów.Wielkie dzięki.Pozdrawiam. Arek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Piotrze gdyby zostały Ci jakieś naszywki (chodzi o osoby które zapomniały o tranzakcji , bądz nie wywiązały sie z niej ) to daj znac na priv. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 I ja dziękuję. Wczoraj odebrałem przesyłkę z naklejkami i naszywkami. CZEKAMY NA KOSZULKI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlotowlosy Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Dzięki, naszywki dotarły, prezentują się świetnie! CZEKAMY NA KOSZULKI A jak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 I ja dziękuję. Wczoraj odebrałem przesyłkę z naklejkami i naszywkami. CZEKAMY NA KOSZULKI Dobry pomysł z koszulkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 6 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 I do mnie dotarła przesyłka . Dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 I ja dziękuję. Wczoraj odebrałem przesyłkę z naklejkami i naszywkami. CZEKAMY NA KOSZULKI poproszę XXL,jak by co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Podobne pytanie jak z naklejkami - czy zostały jeszcze jakieś naszywki z "produkcji"? Chciałbym 2 sztuki.Prośba o info na priv.Z góry dzięki i pozdrawiam,marcinesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Dzięki, naszywki dotarły, pozdrawiam ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Dzisiaj żonka odebrała naszywki Dzięki PozdrawiamDarek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Naszywki ŚWIETNE! Wielkie dzięki za zaangażowanie w projekt! pozdrawiam, Marek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psielka Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 I ja dostałem i ja dziękuję. Super pomysł na reklamę forum. Jestem ciekaw czy na Zalewie Sulejowskim spotkam wędkarza z tak ładną naszywką. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andres Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Dzisiaj odebralem przesylke - dzieki PozdrawiamAndres 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Piotrze, naszywka dotarła Super. Wielkie dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 naszywka mi dzisiaj dotarła,WIELKIE DZIĘKI I POZDRAWIAM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi