witoldn Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) A takie tam zdjęcia. Dla tych mniej ortodoksyjnych. Czyli dla tych, co nie uważają, że prawdziwy jerkbajtowiec musi być co najmniej 100 dni w roku nad wodą i na podniety sprzętowe musi być niewzruszony niczym skała. PSOczywiście oba kręciołki dla cherlawych , bo jeden waży 245 gr, a drugi 270 gr. Edytowane 27 Maja 2013 przez witoldn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 To jakaś próba wywołania III w.św.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie mogę rozpoznać tych "poważniejszych" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 A założę się że obydwa kręcą wyśmienicie Fajne porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 (edytowane) Wieczorami albo ranoWciąż zadaję to pytanieDaiwa czy li też ShimanoCo jest lepsze dobry Panie? Turnamenta, MorethanaStellę czy może ExistaCo mam wybrać Panie Boże?Powiedz mi, na rany Chrysta! Wciąż niepokój w duszy czujęSpać ni jeść nie mogąc wcaleMłynek potrzebuję nowyBo mam stare Cardinale. Tu się Bóg na dobre wkurzył:- Duży chłop z umysłem dziecka!Taka zatem moja wola:kupisz sobie Rileh Rexa! Edytowane 25 Maja 2013 przez skippi66 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldn Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Rileh Rex ... :-) ???To nawet pasuje w tym wątku!Mam Nixe S, czyli taką wersję "super lite" Rexa. Powiem, że przekładnia tam jest wykonana z tego co w hyper customie czyli jakiś brąz plus stal i do tego to jest przekładnia ślimakowa!!! :-)Kilka lat ciągał algi i gnomy nr 2 w nurtach Bugu i dzisiaj, choć już na emeryturze przy "lekkiej", wciąż ma się dobrze!!! Edytowane 25 Maja 2013 przez witoldn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Czy ten Exist, ktory ukazal wnetrze to ten, ktory jest przedmiotem licytacji na allegro ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Tiaaaa...nawet lepsiejszy niż nowy, bo z własnym portfolio. Edytowane 25 Maja 2013 przez Wojtek B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wieczorami albo ranoWciąż zadaję to pytanieDaiwa czy li też ShimanoCo jest lepsze dobry Panie? Turnamenta, MorethanaStellę czy może ExistaCo mam wybrać Panie Boże?Powiedz mi, na rany Chrysta! Wciąż niepokój w duszy czujęSpać ni jeść nie mogąc wcaleMłynek potrzebuję nowyBo mam stare Cardinale. Tu się Bóg na dobre wkurzył:- Duży chłop z umysłem dziecka!Taka zatem moja wola:kupisz sobie Rileh Rexa! Fajne, fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Szkoda tylko że oba z plastiku (przepraszam Stelka ma rotor z alu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Trzeba, jak autor, mieć oba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Trzeba, jak autor, mieć oba To już snobizm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Szkoda tylko że oba z plastiku (przepraszam Stelka ma rotor z alu)Co i z jakiego plastiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) korpusy (z "plastiku", choc mają inne piekne nazwy)no dobra, niech będzie, z tworzywa, kompozytu, itp. Edytowane 27 Maja 2013 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nic z tych rzeczy. Obydwa mają magnezowe korpusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldn Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 To już snobizm . Albo zboczenie, dewiacja, itp itd :-) Mam tego świadomość, ale to jest silniejsze :-) !Ale plastiku ani innego CI4 czy zaionu, to ja tam nie widziałem ani kawałeczka. Fakt, że exist to model poprzedni. Obecny rzeczywiście z zaionów czy tym podobnych jest, ale nie poprzednik. W Stellce też wsio metal oprócz dupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi