Skocz do zawartości

sklep Askari

Kadet

Rekomendowane odpowiedzi

Askari to porządny sklep. Nie wiem dlaczego mają niższe ceny niż np. Internetowy Sklep Karpiowy, ale mają wszystko w tym samym gatunku. Za późno się o nich dowiedziałem i kupiłem w tym roku wszystko, od maty i worka poprzez haki, podbieraki, aż po wędki i kołowrotki w innym - a tam w sumie zapłaciłbym kilkaset złotych mniej.

Kupowałem u nich w kwietniu Rarenium 4000. Nie orientowałem się przed zakupem czy maja go na stanie. Oczywiście nie mieli :) Nie przeszkodziło to, żebym po pięciu dniach miał go w domu :) Co ciekawę wypchali paczkę stronami z gazety z gołymi paniami za co oczywiście duży plus :) Polecam :)

Kupowałem u nich w kwietniu Rarenium 4000. Nie orientowałem się przed zakupem czy maja go na stanie. Oczywiście nie mieli :) Nie przeszkodziło to, żebym po pięciu dniach miał go w domu :) Co ciekawę wypchali paczkę stronami z gazety z gołymi paniami za co oczywiście duży plus :) Polecam :)

A gazety wyprasowane i szafka wyklejona :lol:  :lol:  :lol: .Czyli sprzedawca erotoman pracuje w sklepie :rolleyes: .

Mam mieszane uczucia dotyczące tego sklepu..

Chciałem kiedyś zmówić u nich z niemieckiego askari dosyć drogi feeder. Spytałem czy można, odpowiedzieli za tak, wiec zamówiłem.. szedł mi tak z dwa miesiące, aż w końcu dowiedziałem się ze nie ma ;), a miał być na za tydzień bo miałem szczęście  samo zamawiali i był dostępny ;)  druga sprawa to to ze feeder był w promocji , za pierwszym razem dowiedziałem się ze promocja na Polskę nie obowiązuje,później gdy odebrał tel. ktoś inny, wyszło ze obowiązuje jakieś (300 zł ) także byłem kołowany, ilekroć dowiadywałem się o sprzęt uzyskiwałem sprzeczne informacje. Dodam ze, feeder na niemieckiej stronie był dłuuugo dostępny..

Za drugim razem zamawiałem wędkę z promocji 30% taniej, jakieś (120zł miałem w kieszeni) a przyszła za całą sumę w domu nikt nie wiedział i zapłacili,dziwne bo znalazłem w środku paragon ze zniżką, co prawda kasę zwrócili ale..

Edytowane przez thibar

feeder balzer zammataro masterpiece to nie jest slaby sprzęt a sklep nie oferuje słabego sprzętu ..przejrzyj katalog..

piszesz większość, ok ;)

Moze nie, ale nie zapominajmy - jestesmy tutaj na forum ktore promuje wedkarstwo castingowe + spinningowe. I o tej kategorii sprzetu sie wypowiadalem :)