Kadet Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witam.Kupowal ktos moze kolowrotek Shimano Rafenium w sklepie jak w tytule, jak jest z jego jakoscia. Nosze sie z zamiarem kupna ale zastanawia mnie troche dziwnie niska cena. Nikt bowiem nie bedzie tak bardzo zjezdzal z cena musi byc jakis powod, oby tylko nie kosztem produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Maja tylko kilka sztuk ostatnio jak pisalem to już 4000 nie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trinited Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) Tak naprawde to są normalne ceny, w USA czy Niemczech tyle te kołowrotki kosztują. W Polsce wszystkie CI4 mają absurdalne ceny. Szczególnie stradic, który potrafi kosztować nawet 800 zł. Edytowane 25 Maja 2013 przez trinited Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Askari to porządny sklep. Nie wiem dlaczego mają niższe ceny niż np. Internetowy Sklep Karpiowy, ale mają wszystko w tym samym gatunku. Za późno się o nich dowiedziałem i kupiłem w tym roku wszystko, od maty i worka poprzez haki, podbieraki, aż po wędki i kołowrotki w innym - a tam w sumie zapłaciłbym kilkaset złotych mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Kupowałem u nich w kwietniu Rarenium 4000. Nie orientowałem się przed zakupem czy maja go na stanie. Oczywiście nie mieli Nie przeszkodziło to, żebym po pięciu dniach miał go w domu Co ciekawę wypchali paczkę stronami z gazety z gołymi paniami za co oczywiście duży plus Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kupowałem u nich w kwietniu Rarenium 4000. Nie orientowałem się przed zakupem czy maja go na stanie. Oczywiście nie mieli Nie przeszkodziło to, żebym po pięciu dniach miał go w domu Co ciekawę wypchali paczkę stronami z gazety z gołymi paniami za co oczywiście duży plus Polecam A gazety wyprasowane i szafka wyklejona .Czyli sprzedawca erotoman pracuje w sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 witam !sklep godny polecenia !kupowalem kilka żeczy zawsze było ok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) Mam mieszane uczucia dotyczące tego sklepu..Chciałem kiedyś zmówić u nich z niemieckiego askari dosyć drogi feeder. Spytałem czy można, odpowiedzieli za tak, wiec zamówiłem.. szedł mi tak z dwa miesiące, aż w końcu dowiedziałem się ze nie ma , a miał być na za tydzień bo miałem szczęście samo zamawiali i był dostępny druga sprawa to to ze feeder był w promocji , za pierwszym razem dowiedziałem się ze promocja na Polskę nie obowiązuje,później gdy odebrał tel. ktoś inny, wyszło ze obowiązuje jakieś (300 zł ) także byłem kołowany, ilekroć dowiadywałem się o sprzęt uzyskiwałem sprzeczne informacje. Dodam ze, feeder na niemieckiej stronie był dłuuugo dostępny..Za drugim razem zamawiałem wędkę z promocji 30% taniej, jakieś (120zł miałem w kieszeni) a przyszła za całą sumę w domu nikt nie wiedział i zapłacili,dziwne bo znalazłem w środku paragon ze zniżką, co prawda kasę zwrócili ale.. Edytowane 26 Maja 2013 przez thibar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Askari to sieciowka ktora w Niemczech ma wiele sklepow. Niestety wiekszosc sprzetu ktory sprzedaja jest firm takich jak Kogha itd - czyli bardzo slaba jakosc. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) feeder balzer zammataro masterpiece to nie jest slaby sprzęt a sklep nie oferuje słabego sprzętu ..przejrzyj katalog.. piszesz większość, ok Edytowane 26 Maja 2013 przez thibar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 ja z obslugi tego sklepu jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 nie popełnia błędów tylko ten co nic nie robi.. także bywa a zdarza się najlepszym .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Bardzo dobry sklep a ceny wystarczy porównać z konkurencja ja jestem zadowolony z zakupów u nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 feeder balzer zammataro masterpiece to nie jest slaby sprzęt a sklep nie oferuje słabego sprzętu ..przejrzyj katalog.. piszesz większość, ok Moze nie, ale nie zapominajmy - jestesmy tutaj na forum ktore promuje wedkarstwo castingowe + spinningowe. I o tej kategorii sprzetu sie wypowiadalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kupowałem w szwajcarskim branch-u. Plecionkę Stren i jakieś inne drobiazgi. Przyszło w kilka dni + dorzucili jakiś bonus. Zero zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi