platynowłosy Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witam Panowie Kolega kosił zębate na gumę. Czerwony łeb, cały czarny tułów. Ripper, kopyto???Za cholerę nie mogę jej znaleźć w ofercie. W desperacji myślę o pomalowaniu gumy np Relaxa. Macie Panowie pomysł jaką farbę użyć? Kopyto 6-tkę malować flamastrem...Sami przyznacie...A może ktoś ma namiar na gumę o tych barwach wojennych? pozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Hej na stronie relaxa są dostępne, nie wiem czy można zamówić detalicznie, pakowane są po 25 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Zadzwoń do Sławka z Teamu Relax-jego sklep: http://www.kingshad.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzięki Panowie. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzsiekM Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 A co do malowania to znalazłem coś takiego: http://spinningshop.pl/farba-do-gum-do-it/29-fa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciec131 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kiedyś Spotkałem wędkarzaa nad Jeziorkiem i Malował ale nie gumy lecz Główki Jiggowee Np gdy brały delikatniee głowke malował na czerwonoo i skutkowało to uzywał do tego markerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kup zwykłe markery permanentne i maluj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciec131 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Albo Sprayem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 spray sie luszczyzwykly marker ma tendencje do odbarwiania wszystkiego dookola... niestety niektore merkery "do gum" tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Markery, te zwykłe do pisania po plastiku i dorysowywania wąsów nawalonym kumplom to kompletna klapa, wszystko będziesz miał odbarwione, wzorki na gumie trwają może z naście minut, potem się to wszystko ładnie rozłazi, jak kropla atramentu na bibule i co gorsza odbarwia nie tylko sąsiadujące gumy, ale i pudełko. Jedyne malowanie jakie skutecznie mi wychodziło to roztopionymi częściami starych gumek, topiłem je w ćwiartce puszki po piwie (opróżnionej oczywiście uprzednio ) jak zrobił się taki kisielek, maczałem łepek, lub, częściej ogonek i po sprawie, trwałe i estetyczne. Jedyny mankament to smród jaki się wtedy wydziela, dlatego też zabroniono mi podobnych praktyk w domu a nawet na balkonie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Markery, te zwykłe do pisania po plastiku i dorysowywania wąsów nawalonym kumplomDobrze jeszcze pomalować im paznokcie. Mina po przebudzeniu - bezcenne (...)topiłem je w ćwiartce puszki po piwie (opróżnionej oczywiście uprzednio ) jak zrobił się taki kisielek, maczałem łepek, lub, częściej ogonek i po sprawie, trwałe i estetyczne. Jedyny mankament to smród jaki się wtedy wydziela, dlatego też zabroniono mi podobnych praktyk w domu a nawet na balkonie .Rozwiązanie - rozdać maski p-gaz i zarządzić ćwiczenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zrzeszone Koło Osiedlowych Menopaużystek prędziutko by mi wytłumaczyło, najpewniej kuchennym orężem, gdzie sobie te maski mogę włożyć .Zwłaszcza, że to ja właśnie, topiąc na balkonie pocięte relaxy, wzbudziłem niczym nieuzasadnioną panikę, że się instalacja fajczy. Ciężki jest los wędkarza, majsterkowicza .Jest jednak na to rada, podobno gumy mikado nie dają tak po nozdrzach podczas topienia i trudniej je przypalić, tanie są, kolorki, jak to Mikado - żywe, wręcz jarmarczne, kto wie czy cicho-ciemno, jeszcze przed jesienią, nie będę znowu na balkonie wędkarskiego budyniu kisił . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Gdzie dostanę farbki do malowania gum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 http://www.hennings-gummischmiede.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 http://www.hennings-gummischmiede.deKamil malowałeś tymi farbkami gumy? Nie farbują wszystkiego dookoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Kamil malowałeś tymi farbkami gumy? Nie farbują wszystkiego dookoła? Malowałem. Farby nie farbują, trzymają bardzo dobrze i są elastyczne po wyschnięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 mógłbyś zalinkować które dokładnie to farby bo nie znam niemieckiego a translator jakoś dla mnie niewyraźnie tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 A te farby malują też gumy sklepowe? czy tylko hand made? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 mógłbyś zalinkować które dokładnie to farby bo nie znam niemieckiego a translator jakoś dla mnie niewyraźnie tłumaczy Nie zalinkuje ponieważ nie zamawiałem z tej strony a dostałem od kogoś na wypróbowanie. Z tego co się orientuje nie wysyłają do PL, chodzi tu prawdopodobnie o przewóz produktów niebezpiecznych. Najlepiej jak ktoś by był w tamtych okolicach i kupił osobiście, chętnie tez bym się podłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 A te farby malują też gumy sklepowe? czy tylko hand made? Nie próbowałem na sklepówkach, ale raczej tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Za jakiś miesiąc będziecie mieli całą paletę farb do gum dostępną w m 24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Czy coś już wiadomo jaka będzie cena tych farbek? Po powrocie do PL też biorę się za robienie gumek Materiały zamówione i tylko farbek mi brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Lakier do gum jest juz dostępny na modelarnia24. Z barwnikami star dust współgrają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czyli oficjalny koniec legendy z krainy mchu i paproci pod tytułem: wiem, ale nie powiem...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasieczek Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Lakier do gum jest juz dostępny na modelarnia24. Z barwnikami star dust współgrają Na modelarnia24 nie widać tego lakieru, możesz podrzucić linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi