Skocz do zawartości

Sandaczówka na łódkę..

Karaś

Rekomendowane odpowiedzi

Szczyty to taki bajerek, który kiedyś podpatrzyłem u kolegi i mi się jakoś spodobał. Fajnie się człowiek czuje, jak masz piękne pstryknięcie na kiju, Ty to czujesz idealnie w łapie ale widok kolegi na łodzi, ksztuszącego się kawałkiem połykanej kanapki, który właśnie zobaczył ten pstryk na kolorowej końcówce Twojej wędki, jest bezcenny ;)

Edytowane przez Żbiku
  • Like 3

Obiecane fotki w trochę lepszej jakości. Do paru pierdółek kosmetycznych mógłbym się przyczepić ale nic nie mówię, bo mi chłopaki w Rodmasie następnego kija nie będą chcieli zrobić ;)

Odnośnie przelotek Phenixa Essex Lite, to wyglądają na delikatne ale są dość sprężyste i nie wyginają się z byle powodu. Drugą od dołu doginałem lekko, bo była dziwnie wygięta i są dość twarde.

Edytowane przez Żbiku
  • Like 3

• 2 miesiące temu...

a wiec chodzi mi o jednoskład (najlepiej), przynęty jakimi będę łowił to w 90% gumy (od 2 do max 4 cali) na główkach od 5g do ok 15-20g. pozostałe 10% to koguty długość max 213cm. Co do pytania meme174 to znalazłem tylko jest tego w... i nie wiem właśnie co by było najlepsze bo do tej pory głównie łowiłem nastawiając się na szczupaka i nie mam dużego doświadczenia z sandałem. zastanawiałem się nad 3 blankami najbardziej Batson rx8 XMB843-TC, Phenix M1 MXS72M i Phenix MBX UMBX-S700MH co o nich sądzicie i może jakieś inne macie propozycje

a wiec chodzi mi o jednoskład (najlepiej), przynęty jakimi będę łowił to w 90% gumy (od 2 do max 4 cali) na główkach od 5g do ok 15-20g. pozostałe 10% to koguty długość max 213cm. Co do pytania meme174 to znalazłem tylko jest tego w... i nie wiem właśnie co by było najlepsze bo do tej pory głównie łowiłem nastawiając się na szczupaka i nie mam dużego doświadczenia z sandałem. zastanawiałem się nad 3 blankami najbardziej Batson rx8 XMB843-TC, Phenix M1 MXS72M i Phenix MBX UMBX-S700MH co o nich sądzicie i może jakieś inne macie propozycje

M1 phenixa jak najbardziej polecam, dobry blank w dobrej cenie.

Powinni tego zabronić. 

Moim zdaniem wątki tego typu powinny być z miejsca usuwane.

"chcę kupić rower" - tu pada seria setek poleceń, wysoce specjalistycznych poleceń rowerów. Trekingowych, szosowych, krossowych, w różnych przedziałach cenowych. Później kupujący doprecyzowuje pytanie i okazuje się, że " chcę kupić rower, dla syna, który ma  3 lata. Najchętniej z dodatkowymi kółkami pomocniczymi, w przedziale cenowym do X złotych.

Zastanów się czego szukasz, sprecyzuj swoje potrzeby a dopiero później zadaj pytanie. W przeciwnym razie...... Phenix w tytanach.

Pozdrawiam

Jacek.

• Like 5

@Jacosław

Kolego nie każdy urodził się takim specjalistą jak Ty i potrzebuje tych setek pytań doprecyzowań żeby wiedzieć czego chce i czego szuka, jeśli nie chcesz sie wypowiadać to zmień wątek jeśli chcesz mi pomóc to podpowiedz jakiego Ty używasz jakie masz doświadczenia z danym blankiem itd