antilag Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Z stcIV miałem w rękach tbs68mlf ale nie byłem pewien czy nie jest odrobinkę za delikatny. Dlatego pytałem o 610mlxf bo tego w rękach nie miałem. Phenixa maxim ( muszę zbadać temat) nieznam myślałem o umbx. jak jesteś z okolic warszawy to mam dwa modele Maximóiw , umbx ale mocniejszego i jeszcze pare jakiś sc IV tez się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Tu nie ma ryb - wysłałem priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Jak już jesteśmy przy kogucie …. Potrzebuje blank do koguta 25-40g na wodzie -10m do 30m( zaporówka)- długość 6’6″ czyli do 2mtaki co :szczytówka będzie znaczyła opad w danej gramaturze a po zacięciu żeby pracowała, i bezpiecznie trzymała rybę i amortyzowała wszelkie zrywy.cena za blank do 1000plnWszystkie extra szybkie pały odpadają .Większość wędek o akcji fast o mocy 17lb-20lb (amarykańska moc) da rade. Ja z doświadczenia mogę polecić MHX MB844 co prawda 7 stóp ale da radę. Jest dużo fajnych blanków o takiej mocy. Do pracowni i machać blankami i gotowcami. Jeśli cena blanku to 1000 to ja pod takie łowienie składam SCV70mhf, jeśli jeszcze mocniej avid inshore 20lb. Teraz wchodzi tournament inshore. A to tylko jedna firma... są kraagi, gawasy jest w czym wybierać. Edytowane 3 Lutego 2018 przez DP Fishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Dzięki,Kraaga i st.croixa nie chcę, mam XTREME 5C68MHF-B i będę najprawdopodobniej sprzedawał.Pytam poprostu komu co się sprawdza do takiego łowienia☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi