Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 WitamMam do Was wszystkich wielką prośbę - może ktoś z Was będzie po 22listopada podróżował na trasie Kraków - -Drohiczyn - Kryst-Warszawa - CZY KTOŚ JEDZIE Z KRAKOWA DO WAWY PRZED 15????-Koszalin - Witek-Legnica (tu jeśli by się nikt nie pojawił to ja będę jechał w okolicy 30) - pewnie sam ją podrzucę.-Okolice Płońska - Witek Lub na której z tych tras między - np z Warszawy w okolice Drohiczyna czy Koszalina?? Mam do przetransportowania wędki dla forumowiczó, i nie wiem jak mi pódzie zdobycie na nie odpowiednich tub do bezpiecznej wysyłki pocztą.Akcja jest nonprofit, więc jakby ktoś był w stanie zabrać ze sobą wędeczkę....... I jeszcze jedna prośba-do admina/moderatora, o nieprzenoszenie do offtopic, tam jakby mniej ludu zagląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 I jeszcze jedna prośba-do admina/moderatora, o nieprzenoszenie do offtopic, tam jakby mniej ludu zagląda.... ... no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Pod stołem muskie mania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 W transporcie Ci nie pomogę ale w praktikerze czy innych budowlanych marketach powinieneś znaleźć tuby pcv w całkiem niewysokich cenach... ale mam nadzieję, że ktoś będzie jechał - i już nie zaśmiecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 O, to dobra rada, kupię sobie ze 3-4 metry, powinno zadziałać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Szkoda, że dałeś hello tak późno. Proszę, następnym razem 7 dni wyprzedzenia. Pomysł z rurami plastykowymi jest najlepszy. Do czasu taniego!!! sprowadzenia frabilla najlepszy! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Aha, owiń wędki folią z bąbelkami!!!!!!!! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 PO 22, czyli może być nawet za 7dni i tak będzie szybciej niż pocztą polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dobrze, daj plan na priv'a, to coś wymyślimy. Aha, weekend nie wchodzi w rachubę. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 15 grudzień, Warszawa-Płońsk-Toruń-Bydgoszcz-Koszalin-Kołobrzeg. Powrót 16.12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Po ofercie Witka wezmę Drohiczyn. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Wielkie dzięki Panowie!!Pytania:-Czy Kryst jedziesz z Warszawy czy z Krakowa???-Czy ktoś jedzie z Krakowa do Warszawy przed 15 grudnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 @StanderusJadę z Milanówka, to takie malutkie sleeping town niedaleko W-wy.Rozwiązanie: możesz Ty lub ktoś miły Tobie przywieźć kijki do W-wy ekspresem. Tanio i wygodnie. Ja mogę odebrać z Centralnego, może Witek będzie mógł zrobić to samo - tylko sugestia, i okazja odetchnąć powietrzem wielkiego miasta Haha! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 może Witek będzie mógł zrobić to samo KrystJasne, nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja do Wawy nie dam rady, mam 8dni bardzo napiętego kalendarza w polandzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dobrze, a czy możesz kijki dla Witka i dla mnie przygotować do transportu pociągiem? Ja mogę być w Królewskim Krakowie, tylko podaj datę. Jazda samochodem katowicką straciła urok, za dużo obserwatorów prędkości. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Wędki będą przygotowane z opisem adresowo/nickowym.W zwykłych pokrowcach, jest tego raptem 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Jakaś data, lub przedział czasowy (to takie modne powiedzonko w TV) kiedy będziesz w KRK? Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 22-29listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Kilka chwil do namysłu i podam datę. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Czy dasz radę przygotować kijki do transportu na 23 listopada? Zajechałbym dyliżansem szynowym rano, około 10-tej. Szczegóły podam po kupieniu biletów. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Jedziesz specjalnie po wędki????To nie jest narząd do transplantacji tylko używane wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Nie, jadę na spotkanie. Zmieniłem tylko datę i czas tego spotkania i będzie dwa w jednym. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 A to super!!!W takim razie czekam na jakieś newsy, sprzęt będzie gotów do drogi - jest jedna wędka 5'6, one piece, postaram się mieć na to jakąś tubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Do wieczora dam Ci pełne info. Niestety, muszę trochę popracować. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 @Standerus I stała się jasność: Czy możesz spotkać się ze mną w piątek, 23 listopda, między 12:30 a 12:55 (o 13-tej rusza mój dyliżans szynowy do Wawy) na dworcu Głównym w Krakowie? Jeśli tak, to będę ubrany w brązowe sztruksowe spodnie, zjadliwie czerwony polar i oczywiście, najważniejsze, na główce czapeczka Jerkbait. Cell: +48 607 360 957. @Witek Wracam do Wawy w piątek, 23 listopada, około godziny 15:45 (kolej ma taki plan). Samochód zaparkuję na parkingu przed PKN w okolicach Muzeum Techniki. Kijki mogę Ci przekazać w piątek 23 listopada lub 29-go listopada podczas spotkania w Jerk'u albo w innym dogodnym dla Ciebie terminie gdzieś w Wawie. Mój cell: +48 607 360 957. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Mam do Was wszystkich wielką prośbę - może ktoś z Was będzie po 22listopada podróżował na trasie Kraków -
-Drohiczyn - Kryst
-Warszawa - CZY KTOŚ JEDZIE Z KRAKOWA DO WAWY PRZED 15????
-Koszalin - Witek
-Legnica (tu jeśli by się nikt nie pojawił to ja będę jechał w okolicy 30) - pewnie sam ją podrzucę.
-Okolice Płońska - Witek
Lub na której z tych tras między - np z Warszawy w okolice Drohiczyna czy Koszalina??
Mam do przetransportowania wędki dla forumowiczó, i nie wiem jak mi pódzie zdobycie na nie odpowiednich tub do bezpiecznej wysyłki pocztą.
Akcja jest nonprofit, więc jakby ktoś był w stanie zabrać ze sobą wędeczkę.......
I jeszcze jedna prośba-do admina/moderatora, o nieprzenoszenie do offtopic, tam jakby mniej ludu zagląda....
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi