Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 WitamMam do Was wszystkich wielką prośbę - może ktoś z Was będzie po 22listopada podróżował na trasie Kraków - -Drohiczyn - Kryst-Warszawa - CZY KTOŚ JEDZIE Z KRAKOWA DO WAWY PRZED 15????-Koszalin - Witek-Legnica (tu jeśli by się nikt nie pojawił to ja będę jechał w okolicy 30) - pewnie sam ją podrzucę.-Okolice Płońska - Witek Lub na której z tych tras między - np z Warszawy w okolice Drohiczyna czy Koszalina?? Mam do przetransportowania wędki dla forumowiczó, i nie wiem jak mi pódzie zdobycie na nie odpowiednich tub do bezpiecznej wysyłki pocztą.Akcja jest nonprofit, więc jakby ktoś był w stanie zabrać ze sobą wędeczkę....... I jeszcze jedna prośba-do admina/moderatora, o nieprzenoszenie do offtopic, tam jakby mniej ludu zagląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 @krystweź do Jerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 To rozumiem że KRYST przywozi wędeczki do wawy?? Ja mógłbym odebrać swoja w piątek 23.11.2007 właśnie ok. godziny 15,45 (może bym się spóźnił z 5 minut bo wiadomo jak z komunikacja miejska bywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Tak, wędki do Warszawy wiezie Kryst, więc jak się dogadacie....Ja postaram się być na dworcu głównym, z resztą raczej na pewno będę bo bardzo zależy mi na przesłaniu ich w jakiś normalny sposób.Maciejowaty, może korzystając z okazji podać Revo? Czy wolisz wysyłkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wole odebrac sam, więc dogadam sięz Kryst'em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ju\z jutro meeting na dworcu!!Geez jak tu zimno ciemno i ponuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 @Standerus Jak tu pięknie, cicho i folklorystycznie <_< Witaj w Kraju! Do zobaczenia na Cesarskim Dworcu Kolejowym w Krakowie! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Suchy498 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Dzięki Standerus za wędke jest całkiem całkiem jak na Jaxona I dzięki też Krystowi za dostarszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Koledzy! Przesyłka przeznaczona do Wawy dotarła, razem ze mną, szczęśliwie do celu. Większość sprzętu zabieram na spotkanie do Jerk'a, a jeden kijek 2 grudnia do Drohiczyna. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Też bardzo dziękuję za pomoc!!!!Udało się zaoszczędzić dużo czasu dzięki temu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 6 grudzień - o ile pozwoli pogoda - będę jechał z Wawy do Władysławowa. Coś mogę zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Witam
Mam do Was wszystkich wielką prośbę - może ktoś z Was będzie po 22listopada podróżował na trasie Kraków -
-Drohiczyn - Kryst
-Warszawa - CZY KTOŚ JEDZIE Z KRAKOWA DO WAWY PRZED 15????
-Koszalin - Witek
-Legnica (tu jeśli by się nikt nie pojawił to ja będę jechał w okolicy 30) - pewnie sam ją podrzucę.
-Okolice Płońska - Witek
Lub na której z tych tras między - np z Warszawy w okolice Drohiczyna czy Koszalina??
Mam do przetransportowania wędki dla forumowiczó, i nie wiem jak mi pódzie zdobycie na nie odpowiednich tub do bezpiecznej wysyłki pocztą.
Akcja jest nonprofit, więc jakby ktoś był w stanie zabrać ze sobą wędeczkę.......
I jeszcze jedna prośba-do admina/moderatora, o nieprzenoszenie do offtopic, tam jakby mniej ludu zagląda....
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi