tomi78 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Miesiąc temu kupiłem 20 skinnera do trollingu tylko że ta bestia nie chce się zanurzyć pod wodę jak płynę wolno a jak płynę troszkę szybciej to chce mi wyrwać kij z reki .Macie jakieś tajne sposoby na okiełznanie tego potwora typu dociążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Siekierką go.... w dyńkę Mocny kij?? na 30lb premierze jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Kij i sznurek da rade ale mi chyba bark wyrwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wig20 Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Używam Skinnera od kilku lat i bardzo sobie chwalę tego wobka. To jeden z niewielu modeli Salmo, którego można solidnie dociążyć, nawet wieszałem 50gr na przednim oczku, wobler pracował wtedy na około 3m i nie tracił swoich kolebiących ruchów. Im większe dociążenie, tym większa prędkość łodzi, dodatkowa waga powoduje powolne tłumienie pracy tego woblera.Sporo ryb złowiłem na Skinnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Znam gościa, który potrafi cały dzień łowić 20-tką z ręki. Cały dzień rzucania i ściągania tego potwora to dopiero hardcore! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Arnold Schwarzeneger??? Czy Chuck Norris?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harvi Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja mam inny problem ze skinner'em tylko 15 i 12.Podczas szybszego trollingu traci rytm i wyplwa na powierzchnie.Do 20 to juz faktycznie pala 30 lbs by sie przydala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Dodatkowo 20 paskudnie gaśnie w locie... Pod wiatr to by chyba za mnie poleciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Baloo a miał jakieś efekty czy tylko uprawiał masochizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Znam gościa, który potrafi cały dzień łowić 20-tką z ręki. Cały dzień rzucania i ściągania tego potwora to dopiero hardcore!Może uznacie mnie za moasochistę ale mi się zdarza łowić cały dzień skinnerem 20 z ręki. Może cały dzień to przesada ale 8h z całego dnia bywa. Mój ostatni wyjazd na nadarzyce z którego napisałem relację wyglądał mniej więcej właśnie tak, zwłaszcza przez dwa ostatnie dni. Efekty bywają różne. Czasami nie złowi się nic, czasami jakiegoś ledwowyiarowego gluta a czasami coś ładniejszego. A tak w ogóle to lepsze to niż siłownia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Hmmm, może kiedyś też się skuszę?? bo na ogół wymiękam i standardowo, śmigam sliderem, mały fatso i kopytem 6. Całą resztę majdanu woże na łodzi chyba żeby dziób dociążał czy jaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Chlostanie wody tym wobkiem jest calkiem przyjemne ,problem w tym ze przy jego dozej masie stawia taki opor w powietrzu ze czesto placze sie linka w multiku .Zdecydowanie wole go na trola niz zocanie pod wiatr .To ciekawe co napisal jeden z kolegow ze obciaza go na przednim oczku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Na stronie Salmo jest podanych kilka szczegolow jak prowadzic Skinnera . Jest to moja ulubiona przyneta a kolor RR . 15 jest bardziej uniwersalna . 20 powiedzialbym bardziej selektywna ,,,ale i na niej wieszaja sie pistolety . Tym woblerem sie wolno troluje , mozna podszarpywac . Oczywiscie ze pod wiatr leci z oporami jak wszystkie deszczulki....radze wtedy rzucac z wiatrem ...to potem sie go dlugo sciaga . Wiem ze go dociazaja , ja mysle ze Salmo moglo by zrobic osobna serie -suspending- ...nigdy nie wiadomo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 harvi Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Jerry RR jest ogolnie dobrym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Bo kolor -real- jest zawsze de best !!! harviuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 A ja mam ogromne przekonanie do Skinnera 10. Bardzo fajna przyneta na łódkowy spin, i to niekoniecznie do krótkiego wedki, bo fajnie prowadzi sie z kija pociągnięciami. Słyszałem ze Salmo planuje zmianę w tym modelu, aż się boje co z tego wyjdzie bo teraz moim zdaniem jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Zapomnialem dodac ze na najblizsza wyprawe zabieram wlasnie 15 i 12 w kolorze RGS ..oprocz Stingow i innych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 A ja mam ogromne przekonanie do Skinnera 10. Bardzo fajna przyneta na łódkowy spin, i to niekoniecznie do krótkiego wedki, bo fajnie prowadzi sie z kija pociągnięciami. Słyszałem ze Salmo planuje zmianę w tym modelu, aż się boje co z tego wyjdzie bo teraz moim zdaniem jest świetny. Potwierdzam. Na naszych mazurskich, czyli wyjałowionych, łowiskach, dzielnie stawał w szranki ze Sliderem 10 A widziałem też jak @Friko na niego szarpał bliżej W-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja Ci dam... szarpał... zawistniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
tomi78
Miesiąc temu kupiłem 20 skinnera do trollingu tylko że ta bestia nie chce się zanurzyć pod wodę jak płynę wolno a jak płynę troszkę szybciej to chce mi wyrwać kij z reki
.
Macie jakieś tajne sposoby na okiełznanie tego potwora typu dociążenie.
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi