markles Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 wyrazy współczucia.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Trzymaj się, przyjmij wyrazy wspólczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wyrazy wspólczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Współczuje. Ja to przezywalem już dawno temu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Wyrazy wspólczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Pirania - szczere kondolencje. Trzymaj się.[*] Pozdrawiam,marcinesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Witajcie! Na wstępie chcę wszystkim podziekować za podtrzymywanie na duchu - był i jest to teraz dla mnie trudny okres i tak to mam mieszane uczucia - 5 listopada urodził się syn, 20 istopada zmarł ojciec... Nie będę się rozczulał - jeszcze raz wszystkim dziekuję - czas zabrać się za lekturę zaległych postów no i nastawić się na sandałki które oststnio podobno nieźle skubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @Pirania Spóźnione, lecz szczere wyrazy współczucia. ['] Pogody ducha. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi