sebson Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Witam kolegówWłaśnie zakupiłem envirotex lite 32oz. i nie mam pojęcia jaki jest okres przydatności,czy ktoś coś może wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jeśli będziesz składował to w chłodnym i ciemnym miejscu to można go przechowywać parę lat. Takie info dostałem od dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jak będziesz chciał się podzielić to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Jeśli będziesz składował to w chłodnym i ciemnym miejscu to można go przechowywać parę lat. Takie info dostałem od dystrybutora.Wielkie dzięki w takim razie zostawię sobie całość Ale chyba trzeba zrobić maszynkę obrotową do suszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Warto zrobić, żywica układa się wtedy idealnie. Ja zaadoptowałem suszarkę do omotek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiesz może jak lakier poliuretanowy będzie się zachowywał na takiej suszarce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertGizycki Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Nie chce zgadywać... Stosowałem ją tylko do żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Warto zrobić, żywica układa się wtedy idealnie. Ja zaadoptowałem suszarkę do omotek .Dzięki za zdjęcie bo już patrzyłem na you tube jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi