lupazoom Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Witam serdecznieZdarzyło się nieszczęście, nie zauważyłem a splątana żyłka na szczytówce stawiała taki opór, że luzowałem hamulec aż go całkiem odkręciłem i w następstwie poszeeeeeedł z nurtem w wodną otchłań. Czy ma ktoś pomysł od jakiej serii mógłbym dopasować ten knob'ik? nexave odpada a tym samym niższe serie też... Liczę, że pojawi się na giełdzie albo na jakimś aukcyjnym portalu coś na części ale jak mam liczyć tylko na stradica to może to trwać w nieskończoność... proszę o pomoc bo najbardziej boli, że nie nacieszyłem się zbyt długo nowym nabytkiem( drugi raz nad wodą, może stąd ta ciapowatość przy luzowaniu) a kieszeń pusta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Mefistofishing tam pytaj, poczekasz ale jest szansa na oryginał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Wątpie żeby Mefisto miał części do FC,z tego co mi wiadomo to ma ale chyba tylko do JDMów chociaż może się myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Pytałem Mefistofishing o szpule do niego i nie było szans więc raczej to samo będzie z knobkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Poszukaj na ebay.com. Są zapasowe szpule to może i będzie też brakująca część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 a są oczywiście, nawet w europie jakiś włoch sprzedaje ale niestety nie ma do FC... a nie wiem czy z innej serii będzie pasował, znalazłem np od fg fh i fj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 http://www.daily-fishing.ru/snasti/reels/shimano_soare_bb30/-to jest rodzina stradiców.do soare bb mam jeśli pasuje oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lupazoom Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Właśnie wróciłem ze sklepu z przymiarek. Pasuje jak ulał od 2500 FD i od 4000 FD, przypuszczam więc, że od 4000 FC będzie podobnie... Przemyśl troszkę za daleko na jazdę w ciemno . Po zdjęcia na stronie z podesłanego linku wygląda bardzo podobnie z tym, że średnica może być inna, tego nie widzę. Np od stradica c14 dziś przymierzyłem i był za mały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi