biosteron Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Moze ktos z kolegow lowi mietusy??jesli tak to jaka metoda??na jaki sprzet??jakich uzywa przynet?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Miętus na spining moim zdaniem to raczej przypadek, choć raz udało misie złowić go na obrotówkę. W Polsce tak, w US sa lowiska gdzie lowia regularnie z nastawieniem wlasnie na mietusa (spinning oczywiscie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 19 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 (edytowane) Czy Macie jakies wskazówki jak łowic go na lodzie? (.... na spinning. czy to raczej nie w tym miejscu pytac?) Edytowane 19 Lutego 2024 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 No musze się pochwalić !Łowie je w sumie systematycznie jesienią ,przy pizganej pogodzie. Od jakiegoś czasu szukam nowych met na duzej wodzie i zauważyłem że " kijanki" lubią twarde dno ,no I głęboko musi być.Ten mi walnął na 15 m i dał super frajde 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 korol Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Ale ładny, gratuluję!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krakus Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2024 Ja mam dwa węgorze na koncie ale miętus mi się jeszcze nie przytrafił ????.A tak przy okazji jak taki miętus wyjeżdża z 15 metrów to nie ma problemów z odpłynięciem ?Piękna zdobycz Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2024 Normalnie na dyńke skacze ryba i odpływa.Pòźniej opowiada znajomym , że była porwana przez obcych i takie tam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kowi Opublikowano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2024 No musze się pochwalić !Łowie je w sumie systematycznie jesienią ,przy pizganej pogodzie.Od jakiegoś czasu szukam nowych met na duzej wodzie i zauważyłem że " kijanki" lubią twarde dno ,no I głęboko musi być.Ten mi walnął na 15 m i dał super frajde ale chyba nie w polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z Olsztyna Opublikowano 18 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 ale chyba nie w polsce ?No jasne ,że nie w Pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
biosteron
Moze ktos z kolegow lowi mietusy??jesli tak to jaka metoda??na jaki sprzet??jakich uzywa przynet??
Top użytkownicy dla tego pytania
11
7
7
3
Popularne dni
22 Lis
24
19 Paź
7
16 Lip
5
3 Wrz
5
Top użytkownicy dla tego pytania
Z Olsztyna 11 odpowiedzi
pitt 7 odpowiedzi
DelTor0 7 odpowiedzi
korol 3 odpowiedzi
Popularne dni
22 Lis 2007
24 odpowiedzi
19 Paź 2015
7 odpowiedzi
16 Lip 2018
5 odpowiedzi
3 Wrz 2018
5 odpowiedzi
Popularne posty
skiner
Spinningowa niespodzianka ... .
Z Olsztyna
No musze się pochwalić ! Łowie je w sumie systematycznie jesienią ,przy pizganej pogodzie. Od jakiegoś czasu szukam nowych met na duzej wodzie i zauważyłem że " kijanki" lubią twarde dno ,no I głębok
Z Olsztyna
I ten teges
Opublikowane grafiki
108 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi