Cześć, byłem ostatnio na zawodach na rzece pstrągowej. Padły dwa pstrągi. Ryby złowione na tej samej rzece, ale są różnie ubarwione.
Czy jest to kwestia pokarmowa,miejsca w jakim się wychowały czy też są to jakieś mieszanki. (chodzi mi bardziej o tego drugiego). Fajnie jak wypowie się ktoś kto zna się na pstrągulcach.
Wymogiem zawodów było posiadanie aparatu czy to w telefonie czy zwykłego. Zawodnik fotografował rybkę przy miarce następnie niezwłocznie wypuszczał do wody. Komisja później zgrywała zdjęcie na laptopa i ustalała jego dokładny wymiar.
Pytanie
obcy91
Cześć, byłem ostatnio na zawodach na rzece pstrągowej. Padły dwa pstrągi.

Edytowane przez obcy91Ryby złowione na tej samej rzece, ale są różnie ubarwione.
Czy jest to kwestia pokarmowa,miejsca w jakim się wychowały czy też są to jakieś mieszanki. (chodzi mi bardziej o tego drugiego).
Fajnie jak wypowie się ktoś kto zna się na pstrągulcach.
Wymogiem zawodów było posiadanie aparatu czy to w telefonie czy zwykłego. Zawodnik fotografował rybkę przy miarce następnie niezwłocznie wypuszczał do wody. Komisja później zgrywała zdjęcie na laptopa i ustalała jego dokładny wymiar.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi