Mari Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Podczas ciągu nerki zdarzają się jeszcze kingi. Wtedy ma kijach mieliśmy trzy, wyjęty jeden, jak na kinga bardzo mały. Co nie zmienia faktu, że w zasięgu wzroku ludzi było setki i łowiący z łodzi też jacyś byli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek R. Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 http://www.fin-chasers.com/#132 Nowy numer Fin Chasers... Na stronach 132-153 jest co nieco o Sanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 http://www.fin-chasers.com/#132 Nowy numer Fin Chasers... Na stronach 132-153 jest co nieco o Sanie. Wszystko fajnie, zdjecia sliczne, tylko to lowienie z premedytacja potokowcow w ich okresie ochronnym to troche nie w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek R. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie zgłębiałem się jeszcze w artykuł/numer, przejrzałem na razie tylko zdjęcia i tytuły artykułów, a sam link podałem po prostu do ogólnej wiadomości Zaraz przeczytam i zobaczę o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wszystko fajnie, zdjecia sliczne, tylko to lowienie z premedytacja potokowcow w ich okresie ochronnym to troche nie w porzadku. ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) ???Czytaliscie Panowie artykul? Moge przetlumaczyc jezeli potrzeba. Pozdrawiam,Tomek Edytowane 13 Września 2014 przez flytier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Przeczytałem, faktycznie celowo lowili pstrągi we wrześniu. Wcześniej tego artykułu nie czytałem stąd pytanie . Nie ładnie, nieznajomość języka nie może być powodem nieprzestrzegania regulaminu, tym bardziej, że był z nimi wędkarz z Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Przeczytałem, faktycznie celowo lowili pstrągi we wrześniu. Wcześniej tego artykułu nie czytałem stąd pytanie . Nie ładnie, nieznajomość języka nie może być powodem nieprzestrzegania regulaminu, tym bardziej, że był z nimi wędkarz z Polski... Wlasnie to mnie najbardziej zabolalo,ze mieli ze soba wedkarza z Polski... Co innego przypadkowy polow pstragow przy polowie lipieni, a co innego celowy polow potokowcow w okresie ochronnym. A juz szczytem bezczelnosci jest robienie sobie zdjec z tymi potokowcami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wczoraj przejzalem ostatni numer. Wiekszosc o morskich lowach. Ten o GT zdaje sie najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 http://www.fin-chasers.com/#1 Jest i nowy numer, dobrze trafili z datą bo pogoda tylko na czytanie albo kręcenie much. Polecam do porannej kawy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 To mnie rozwaliło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 http://www.fin-chasers.com/#1Nowy numer. Jest co czytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 I kolejny numer wyszedł http://fin-chasers.com/#1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 to ten sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 to ten sam...Adres ten sam ponieważ nowy numer zastępuje stary. To jest pierwsze wydanie 2016r. Wcześniej wrzucałem ostatnie 2015r. Na przedostatniej stronie znajdziesz okładki i przekieruje Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi