Chciałem się Was poradzić jak ją dobrze ustawić, bo czuję, że mnie w konia robi
Takie mam ustawienia:
Sens. = MAX Gray Line = 72% Scroll Speed = Max Shallow Alarm = Off Deep Alarm = Off Noise Reject = Low Depth Size = Med Temp Size = Med Units = Meters Back Light = Off Display Contr. = 50%
A Wy jakie macie ustawienia? Czasami pokazuje mi np 2 dna, sygnał gdzieś zanika, no i pokazuje też np przy funkcji FishID rybę przy dnie przez cały ekran i w efekcie tego widać po prostu czarną plamę. Tak samo ciężko czasami zidentyfikować to co widać na ekranie, jakieś bezkształtne kulfony czasami pokazuje. Jeśli macie inny model Cuda np. 300 to powiedzcie też jakie macie ustawienia, może mi pomoże.
Pytanie
okonilowca
Cześć.
Mam echosondę Eagle Cuda 168
Chciałem się Was poradzić jak ją dobrze ustawić, bo czuję, że mnie w konia robi
Takie mam ustawienia:
Sens. = MAX
Gray Line = 72%
Scroll Speed = Max
Shallow Alarm = Off
Deep Alarm = Off
Noise Reject = Low
Depth Size = Med
Temp Size = Med
Units = Meters
Back Light = Off
Display Contr. = 50%
A Wy jakie macie ustawienia? Czasami pokazuje mi np 2 dna, sygnał gdzieś zanika, no i pokazuje też np przy funkcji FishID rybę przy dnie przez cały ekran i w efekcie tego widać po prostu czarną plamę. Tak samo ciężko czasami zidentyfikować to co widać na ekranie, jakieś bezkształtne kulfony czasami pokazuje. Jeśli macie inny model Cuda np. 300 to powiedzcie też jakie macie ustawienia, może mi pomoże.
Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi