Słowik Opublikowano 29 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Zapraszam do obejrzenia najnowszej, jeszcze ciepłej fotorelacji z naszego uganiania się za tarponami. http://www.bayangol.pl/wyprawy.php Miłego ogladania i weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wniosek nasowa sie taki-do Nikaragui po przyrode bo faktycznie piekna, po tarpony na Floryde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 No i bez piwa ani rusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Słowik poprostu byliście w raju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dziś z zamkniętymi oczami rzucałem za "bolesławem" na Odrze. Oczami wyobraźni widziałem szalejące tarpony. To było cudowne uczucie. Nawet taka biedota jak ja może coś przeżyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Łał! Klimat nie z tej ziemi. Pięknie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Super fotorelacja! Oby więcej takich świetnych zdjęć ! Świetny klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Wyprawa bajeczna jak zwykle , ale ilustracje Howarda Pyle nie wzmocniły siły przekazu relacji , tak jak np w opowieści Norwegia 2009 , a może nawet nieco przyćmiły beztroski klimat all inclusive . To byłem ja , malkotent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 To jest świetne..Te czarnule widać potrafią zatroszczyć się o "pacjenta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi