omber3 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Witam wszystkich. Jako, że robienie woblerów jest tym co kocham, chciałbym pochwalić się swoim dorobkiem. Chciałbym sukcesywnie pokazywać moje pomysły, nowości i sprawdzone wzory. Uwielbiam kombinować i muszę przyznać, że zrobienie czegoś nowego, co okaże się trafnym pomysłem daje mi wielką radość. Dopracowuję swoje przynęty cały czas. Bardzo szanuję krytykę, tak więc czekam na wszelkie nowe pomysły i opinie. Smiało, nie szczędźcie mnie. :-) Postaram się co pewien czas wrzucać nowe foty. Na początek...... hmmmmmm.....lipiec tuż tuż Oj będzie się działo... kilka sprawdzonych sumówek DETETKA KRĄPIK KRĄPIK BIAŁAS TROLLS TO MIERNIK i białasek Jesienna nowość. Pierwsze testy - obiecujące :-)TROCIÓWA SUMOWA CZAPLA Ano trochę się kombinuje. HEHEHE Ciągle trwają prace. Przy chwili wolnej inne rodzaje. Edytowane 30 Maja 2013 przez omber3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jak to zwykle bywa u Ciebie Tomku wobki dopracowane w każdym calu a i najważniejsze czy to trociowy,boleniowy to najważniejsze że łowią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Potwierdzam, dobre, solidne wykonanie. Jedne z bardziej łownych woblerów jakie miałem i mam przyjemność używać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam wszystkich. Jako, że robienie woblerów jest tym co kocham, chciałbym pochwalić się swoim dorobkiem. Chciałbym sukcesywnie pokazywać moje pomysły, nowości i sprawdzone wzory. Uwielbiam kombinować i muszę przyznać, że zrobienie czegoś nowego, co okaże się trafnym pomysłem daje mi wielką radość. Dopracowuję swoje przynęty cały czas. Bardzo szanuję krytykę, tak więc czekam na wszelkie nowe pomysły i opinie. Smiało, nie szczędźcie mnie. :-) Postaram się co pewien czas wrzucać nowe foty. Na początek...... hmmmmmm.....lipiec tuż tuż...Witam,Większość z nas robi przynęty bo to "kocha" Niema co tu krytykować Z przyjemnością pooglądam następne Twoje dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witamy wśród nas, miło że tak doświadczeni twórcy się tu pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Bardzo podoba mi się CZAPLA ta srebrno zielonkawa . Ciekawy jestem tego brzuszka , jakie ma " zadanie " ? ukryć obciążenie czy przez ten brzuszek ma jakąś nietypową pracę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witaj na morskie srebro też coś robisz i zaprezentujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Przemku proszę Cię bardzo. Na razie na srebro trollingowe. Do rzutu wkrótce. MINOŁEK 7cmi jego koledzy:MINOŁEK 9cmŚLEDZIKIKANCIAKI HOLOGRAMYŁAMAŃCE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 @tomas24 - jego zadaniem jest przyjęciem na klatę obciążenia, by było jak najniżej osi woblera, co czyni go niesamowicie stabilnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Zapytam jeszcze ; a jakiej wielkości jest ta CZAPLA i ile waży ? jak wygląda jej praca ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Tomku ok. Po prostu bajka te przynęty. Takie przynęty to dopiero jest koszt. Super jakość równa się droga cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Czapla ma około 10cm, zależy jak mi się strugnie :-) Wagi nie znam. A praca.... hmmmm. Ciężko opisać naprędce... Trzeba postawić w nurcie i popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Przemku wrażenia bezcenne... Za resztę zapłacisz kartą Mastercard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Hehe. Żeby była jasność ABSOLUTNIE NIEZAZDROSZCZĘ tylko gratuluję. Czekam na dalsze prezentacje. Czy przez jerkbait z czasem będzie sobie można coś zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Kolego Tomas24, nie tylko Tobie się czapla spodobała :-)Pierwsze testy. Przemku, otwarty jestem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Nieliczne na rynku wobki które zrobione są ręcznie z drewna,bardzo dopracowane,ładne i łowne.Jest w nich duże doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja pierdziu ale śliczności!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ups, zapomniałbym o baryłkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Tomku powiem tak, dostałem Twoją bolenióweczkę 7cm z zielonkawym grzbietem i..... pojechałem nad wodę sprawdzić jak śmiga, w drugim rzucie pod samymi nogami na krótkim dyszlu przywalił mi wielki Bolo, spadł po sekundzie (cud że żyłka wytrzymała) i w woblerku wypadł ster, oczywiście wkleiłem nowy i dalej łowi, następnego dnia dał mi dwie rybki 56 i 64 cm więc szczerze mówiąc wobki są Mega pod względem estetyki wykonania oraz piekielnej łowności.Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Tomku powiem tak, dostałem Twoją bolenióweczkę 7cm z zielonkawym grzbietem i............................................................................................................ wobki są Mega pod względem estetyki wykonania oraz piekielnej łowności.Pozdrawiam PiotrekO tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Niebieskie wymiatają, a czapla to już wgl... czapki z głów ;D szkoda, że łowię na niewielkiej rzece gdzie suma nikt nie widział, a szczupak trafia się raz czy dwa w sezonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Kolega Tomek prosił o krytykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 .... to jest.....krytyka pozytywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Wiedziałem he he , że CZAPLE będą wymiatać .Dla mnie trochę za duże bo w moiej okolicy " wąsacza " brak ( pojedyńcze sztuki ) Szacun dla CZAPLI i Twórcy tych wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 31 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 (edytowane) Świetne woby ! Te z pierwszej fotografi sdr-y poprostu znakomite Robisz takie mniejsze rozmiary ? powiedzmy 5-7 cm ? pozdrawiam. a cha, czekamy na bolenióweczki Witam wszystkich. Jako, że robienie woblerów jest tym co kocham, chciałbym pochwalić się swoim dorobkiem. Chciałbym sukcesywnie pokazywać moje pomysły, nowości i sprawdzone wzory. Uwielbiam kombinować i muszę przyznać, że zrobienie czegoś nowego, co okaże się trafnym pomysłem daje mi wielką radość. Dopracowuję swoje przynęty cały czas. Bardzo szanuję krytykę, tak więc czekam na wszelkie nowe pomysły i opinie. Smiało, nie szczędźcie mnie. :-) Postaram się co pewien czas wrzucać nowe foty. Na początek...... hmmmmmm.....lipiec tuż tuż Oj będzie się działo...sum1.JPG kilka sprawdzonych sumówek DETETKADSCF2017.jpg KRĄPIKDSCF2007.jpg KRĄPIK BIAŁASDSCF2003.jpg TROLLS TO MIERNIKDSCF2010.jpg i białasekDSCF1999.jpg Jesienna nowość. Pierwsze testy - obiecujące :-)TROCIÓWA SUMOWADSCF1586.JPG CZAPLADSCF1589.JPG Ano trochę się kombinuje. HEHEHE Ciągle trwają prace. Przy chwili wolnej inne rodzaje. Edytowane 31 Maja 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi