Bujo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Bujo zazdrosny się robię jak patrzę na Twoje zapasy. Nie podoba mi się to :-) Zapasy mam bo na jesieni była wysoka woda w Szkocji i w sumie nie połowiłem łososi bo nie było sensu. Ze Szwecji jak wróci polowa to będzie dobrze, zamówi się kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To już wiem skąd opóźnienia w sumówkach dla mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robkelt Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tez bym chcial kilka wobkow od Tomka do swego pudelka... Juz od pazdziernika czekam na odpowiedz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To już wiem skąd opóźnienia w sumówkach dla mnie....widzisz Rózgaś - było je tak oficjalnie chwalić na forum? Teraz się musisz z innymi Tomka twórczoscią dzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Człowiek głupi, miałbym tylko dla siebie:-) A sumce lubią nowości... Teraz stoje w kolejce jak tiry na przejsciu granicznym...Robert, jako, że Tomkowi wędka bliższa niż komputer, pewno chłopak zagubił priva od Ciebie. Z racji niedalekiego miejsca zamieszkania swoje zamówienia pieczętuję upierdliwymi najściami w warsztacie. Nie zagubi choćby chciał. :-) Czekam na wobki NIGHT'S EDITION - w tym sezonie pracy nie rzucę już więc zostaną mi weekendy i noce... Wracam do korzeni. Sumy zaczynałem od nocnych trudnych bardzo ryb. Nie było i ch dużo ale każda dawała gęsią skórkę i nocny dryf......Ktoś mądrze powiedział kiedyś, że jak raz się TMów spróbuje.... to przepadł.... Edytowane 6 Czerwca 2014 przez rózgaś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To już wiem skąd opóźnienia w sumówkach dla mnie....Było kompletować zamówienie taj jak ja w marcu-kwietniu teraz to śpie spokojnie wiedząc ze ''kilery'' leżą w pudełeczku Chociaż z tym spokojem nie jest tak do końca OK , do sezonu 25 dni i już człowiek nie może usiedzieć spokojnie na ''4-literach'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wpadnij na północ - tu już sezon od niedzieli trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wpadnij na północ - tu już sezon od niedzieli trwa A jak z wodą duża,brudna bo chętnie bym się ruszył w Twoje strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 w granicach ogolnie pojętej normy. Może wyżej na główkach troche brudniej - trzeba spytać patu, ale bliżej Wioski Z Tramwajami raczej spoko Poziom wody "na głowkach" - 1m+ wody nad głowkami. W Szczecinie w granicach normy, czyli niewielkie wahania spowodowane ew cofką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Nie ma za dużej wody. Chyba że drzewa płyną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Wiesz jechac 600km w jedna strone i niemoc polowic byloby slabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 musiala by być powódź 100lecia z plynacymi drzewami, domami i krowami by w szczecinie nie mozna bylo lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) musiala by być powódź 100lecia z plynacymi drzewami, domami i krowami by w szczecinie nie mozna bylo lowic Ty to wiesz ale ja nie Edytowane 6 Czerwca 2014 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 dlatego Ci też mowie - ale może wystarczy tego OT w tomkowym wątku jak coś to zapraszam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Tomka wątek to tez sumowy wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No nieźle. Tu takie dyskusje a ja jak zwykle nie obecny.Ale wybaczcie na głowie mnóstwo roboty. na wszystko nie starcza czasu a sezon sumowy tuż tuż :D . Gębami się cieszy jak słyszę takie miłe opinie o swoich przynętach, bo nic nie daje nowej siły do dalszych działań. Dzięki Chłopaki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ktoś nie śpi aby skać mógł ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 Ten co nie śpi to za nocnym wąsem biega. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 (edytowane) Hi Hi juz przebieram nozkami chiba pojade Edytowane 8 Czerwca 2014 przez sebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A tu jeszcze trzeba czekać.... dłuższe czekanie lepsze śniadanie. Nocne mają mroczny klimat. Ale to jest polowanie. a Walka 110 nocny =150 dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Widzisz Rózgaś a ja tu ciężko pracuje żeby na sezon były mocno dopieszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 A ja będę cięzko pracował, żeby mnie Żona nie zaje..... i z firmy nie wyje.... :-)Romantyczny wieczór na przykosie to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 To pracuj a nie siedź na jerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ups.... No tak....Szpieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Ukleja 9cm łowi nadal, ciekawe jak spisze się 11cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi