Skocz do zawartości

WOBLERY TOMKA MIERNIKA T.M

Rekomendowane odpowiedzi

witam ja taki mily nie będę   jedyne posty na tym forum pisałem do ciebie szukałem twoich wobow kupiłem chyba 10 sztuk z tego 4 zostawiłem reszte niestety musialem  sprzedać na allegro trolls to miernik wogole nie pracowaly    uwierz mi naprawdę dużo woblerow przeszlo  mi przez rece a  na   ladne pare tysiakow woblerow zostawiłem w wodzie  także wiem co mowie  mowiles ze jesteś otwarty na krytykę także pisze  bez urazy proszę ;) ale z checia te twoja   dttke  przetestuje to znaczy kupie nie potrzebuje zadnego zadość uczynienia bron boze  wiem ze to cie kosztuje dużo pracy lecz ja się tez dużo zbieralaem żeby ci to napisac   nie wszystko zloto co się swieci   co prawda to prawda nie co sciemniac pozdrawiam :) sorry za bledy w pisowni mało uczestnicze w jakiś forach mało pisze na kompie jeszcze raz pozdrawiam i jak już wczsniej pisałem bez urazy ;)

Hmmmm.... Jesteś pierwszą osobą, która przez kilka lat stwierdziła, że jej przynęty nie pracują. Jeszcze 6szt na 10. Normalnie stwierdziłbym, że jest to nie możliwe, gdyż każdy jeden wobler uzbrojony w kotwice jest testowany w rzece lub zbiorniku i to na takim sprzęcie, na jakim będzie pracował. Przez lata nie wypuściłem przynęty nietestowanej, bo wstydziłbym się tego zrobić. Zakładając nawet, że może byłem zakochany albo miałem temperaturę pod 50 i zrobiłem coś takiego trzeba było dzwonić i odebrałbym wszystkie przynęty co do sztuki i oddałbym podwójnie albo zwróciłbym pieniądze.. Przykro mi, że na Ciebie trafiło. Zawsze reklamacje przyjmę i odpowiadam za moje wyroby. Nauczka dla wszystkich Kolegów, gdyby się coś takiego wydarzyło, proszę natychmiast się ze mną skontaktować i za każdą trefną przynętę dam dwie sprawne. Dzięki za krytykę, bardzo sobie ją cenię. Jak najbardziej zapraszam po dttkę, gwarantuję, że nic podobnego się już nigdy więcej nie wydarzy.

Właśnie odnalazłem Twoje zamówienie. Szkoda że Rok czasu zwlekałeś żeby mi to napisać ;) .

Edytowane przez omber3
  • Like 3

Ja tez mam Miernika co nie chodzi. Tylko, że ja musiałem się o niego miesiąc prosić. Takie moje niespełnione fanaberie. Wobler nietypowy ale potrzebowałem go. Może dlatego nie trafił do sprzedaży, bo nie każdy będzie chciał go zrozumieć...

https://www.youtube.com/watch?v=lj84LZ56QG0

Przyznać trzeba, że Kolega miał niefart, bo to się nie zdarza.... 

Edytowane przez rózgaś

Nie powiedział bym że on nie chodzi :-)

Zawsze można sobie uagresywnić ale czy warto :-)

Bardzo rzadko woblery nie chodzą ,prędzej wykładają się tam gdzie nie powinny ,lub mają taką pracę ,której mieć nie powinny :-)

W każdym przypadku wystarczy zareklamować i to na pewno będzie z korzyścią dla reklamującego.

Wielu ludzi nie wie też jak ustawić wobler i reklamuje całkowicie sprawne :-).

Ja tez mam Miernika co nie chodzi. Tylko, że ja musiałem się o niego miesiąc prosić. Takie moje niespełnione fanaberie. Wobler nietypowy ale potrzebowałem go. Może dlatego nie trafił do sprzedaży, bo nie każdy będzie chciał go zrozumieć...

Przyznać trzeba, że Kolega miał niefart, bo to się nie zdarza....

Wielu wędkarzy preferuje przynęty mocno pracujàce tzw. "kopiàce" ktòre niestety ostatnimi czasy coraz mniej sa skuteczne szczegolnie na przełowionych miejscòwkach :(

• Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 8 miesięcy temu...

Cześć.

Szukam nazwy na wobler sumowy który jest już w sprzedaży od zeszłego sezonu :)

Jesli ktoś ma jakieś propozycje to piszcie.

Za najlepszą nazwe nagroda- dwie sztuki tego modelu.

Wobler ok 8cm - głębokość schodzenia ok 3,5m

post-50968-0-31749100-1432194311_thumb.jpg

Edytowane przez omber3

A mi przyszła do głowy nazwa DEBETKA

Czemu niech się już kojarzy z twoimi nazwami. (produkty z dobrych marek i ich kolejne serie powinny  tak mieć) Wyglądem najbardziej przypomina DETETKE chodź jak piszesz jest bardziej uniwersalna wiec stąd ta literka B (jak Best) zamiast T - o takie moje tłumaczenia 

pozdrawiam

Cześć.

Szukam nazwy na wobler sumowy który jest już w sprzedaży od zeszłego sezonu :)

Jesli ktoś ma jakieś propozycje to piszcie.

Za najlepszą nazwe nagroda- dwie sztuki tego modelu.

Wobler ok 8cm - głębokość schodzenia ok 3,5m

attachicon.gifDSCF5901.jpg

Pierwsze co wpadło mi do głowy to "Rapid". Pozdrawiam ;)