lysy Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 witam ja taki mily nie będę jedyne posty na tym forum pisałem do ciebie szukałem twoich wobow kupiłem chyba 10 sztuk z tego 4 zostawiłem reszte niestety musialem sprzedać na allegro trolls to miernik wogole nie pracowaly uwierz mi naprawdę dużo woblerow przeszlo mi przez rece a na ladne pare tysiakow woblerow zostawiłem w wodzie także wiem co mowie mowiles ze jesteś otwarty na krytykę także pisze bez urazy proszę ale z checia te twoja dttke przetestuje to znaczy kupie nie potrzebuje zadnego zadość uczynienia bron boze wiem ze to cie kosztuje dużo pracy lecz ja się tez dużo zbieralaem żeby ci to napisac nie wszystko zloto co się swieci co prawda to prawda nie co sciemniac pozdrawiam sorry za bledy w pisowni mało uczestnicze w jakiś forach mało pisze na kompie jeszcze raz pozdrawiam i jak już wczsniej pisałem bez urazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Hmmmm.... Jesteś pierwszą osobą, która przez kilka lat stwierdziła, że jej przynęty nie pracują. Jeszcze 6szt na 10. Normalnie stwierdziłbym, że jest to nie możliwe, gdyż każdy jeden wobler uzbrojony w kotwice jest testowany w rzece lub zbiorniku i to na takim sprzęcie, na jakim będzie pracował. Przez lata nie wypuściłem przynęty nietestowanej, bo wstydziłbym się tego zrobić. Zakładając nawet, że może byłem zakochany albo miałem temperaturę pod 50 i zrobiłem coś takiego trzeba było dzwonić i odebrałbym wszystkie przynęty co do sztuki i oddałbym podwójnie albo zwróciłbym pieniądze.. Przykro mi, że na Ciebie trafiło. Zawsze reklamacje przyjmę i odpowiadam za moje wyroby. Nauczka dla wszystkich Kolegów, gdyby się coś takiego wydarzyło, proszę natychmiast się ze mną skontaktować i za każdą trefną przynętę dam dwie sprawne. Dzięki za krytykę, bardzo sobie ją cenię. Jak najbardziej zapraszam po dttkę, gwarantuję, że nic podobnego się już nigdy więcej nie wydarzy.Właśnie odnalazłem Twoje zamówienie. Szkoda że Rok czasu zwlekałeś żeby mi to napisać . Edytowane 19 Czerwca 2014 przez omber3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Ja tez mam Miernika co nie chodzi. Tylko, że ja musiałem się o niego miesiąc prosić. Takie moje niespełnione fanaberie. Wobler nietypowy ale potrzebowałem go. Może dlatego nie trafił do sprzedaży, bo nie każdy będzie chciał go zrozumieć... https://www.youtube.com/watch?v=lj84LZ56QG0 Przyznać trzeba, że Kolega miał niefart, bo to się nie zdarza.... Edytowane 19 Czerwca 2014 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Nie powiedział bym że on nie chodzi :-)Zawsze można sobie uagresywnić ale czy warto :-)Bardzo rzadko woblery nie chodzą ,prędzej wykładają się tam gdzie nie powinny ,lub mają taką pracę ,której mieć nie powinny :-)W każdym przypadku wystarczy zareklamować i to na pewno będzie z korzyścią dla reklamującego.Wielu ludzi nie wie też jak ustawić wobler i reklamuje całkowicie sprawne :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Wielu ludzi nie wie też jak ustawić wobler i reklamuje całkowicie sprawne :-).Zgodze sie tu z Tomkiem w 100% nie raz udało mi sie kupic jakis wobler HM i było wielkie rozczarowanie po pierwszym wodowaniu,ale wystarczyła mała korekcja i juz była kosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja tez mam Miernika co nie chodzi. Tylko, że ja musiałem się o niego miesiąc prosić. Takie moje niespełnione fanaberie. Wobler nietypowy ale potrzebowałem go. Może dlatego nie trafił do sprzedaży, bo nie każdy będzie chciał go zrozumieć... Przyznać trzeba, że Kolega miał niefart, bo to się nie zdarza.... Wielu wędkarzy preferuje przynęty mocno pracujàce tzw. "kopiàce" ktòre niestety ostatnimi czasy coraz mniej sa skuteczne szczegolnie na przełowionych miejscòwkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Szczegòlnie sandały lubujà się w takich martwych wobach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seint Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Ja tam mam 40 sumowców od Tomka i wszystkie chodzą jak powinny:) w tym sześć które modyfikował na moje życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klono19 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Czapla posmakowała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Tomku pokaż teraz nad czym pracujesz? Czaple widać że sumom mega smakują. Kolega Klono 19 - Gratulacje. Ile miał wagi na oko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klono19 Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Rybka miała 140 cm. Myślę, że ważyła ok 18 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Piotrze gratuluje pięknej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Widzę sumowanie pochłonęło nie ma czasu fotek wstawiać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klono19 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Kolejny smakosz czapli Ryba 120 z groszami , ale cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Nie trafił w czaple ??? Czy tylko do foty tak wobek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klono19 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Biedak nie trafił, choć jednocześnie miał tyle szczęścia w tym wszystkim, że może cieszyć się wolnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Cześć.Szukam nazwy na wobler sumowy który jest już w sprzedaży od zeszłego sezonu Jesli ktoś ma jakieś propozycje to piszcie.Za najlepszą nazwe nagroda- dwie sztuki tego modelu.Wobler ok 8cm - głębokość schodzenia ok 3,5m Edytowane 21 Maja 2015 przez omber3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Cześć.Szukam nazwy na wobler sumowy który jest już w sprzedaży od zeszłego sezonu Jesli ktoś ma jakieś propozycje to piszcie.Za najlepszą nazwe nagroda- dwie sztuki tego modelu.Wobler ok 8cm - głębokość schodzenia ok 3,5mDSCF5901.jpg Edytowane 13 Czerwca 2015 przez minkof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Bociany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 U-boot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Proponuje TM-PREMIER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Moby Dick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A mi przyszła do głowy nazwa DEBETKACzemu niech się już kojarzy z twoimi nazwami. (produkty z dobrych marek i ich kolejne serie powinny tak mieć) Wyglądem najbardziej przypomina DETETKE chodź jak piszesz jest bardziej uniwersalna wiec stąd ta literka B (jak Best) zamiast T - o takie moje tłumaczenia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Cześć.Szukam nazwy na wobler sumowy który jest już w sprzedaży od zeszłego sezonu Jesli ktoś ma jakieś propozycje to piszcie.Za najlepszą nazwe nagroda- dwie sztuki tego modelu.Wobler ok 8cm - głębokość schodzenia ok 3,5mDSCF5901.jpgPierwsze co wpadło mi do głowy to "Rapid". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam.Proponuję nazwę Buber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi