rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 KOsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 I znów wydatki się szykują!człowiek zbankrutuje przez Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kurza twarz - a niech mnie . Musze go miec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Do filmu prowadziłem jerka dosyć agresywnie.Fajnie też się rusza przy drobniejszym padszarpywaniu.Ślizgając się od jednej strony do drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jest MOC! Będzie kosił na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ustawiam sie w kolejce po lamanca , od kiedy bedá dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Niedawno wkleiłem prace jerka ok 12cm przy szybszym prowadzeniu tej przynęty.Poniżej film Przedstawiający wolniejsze prowadzenie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pierwszą partię tych łamańcy bede miał pod koniec tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A co z nocnymi sumówkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Na nocne też postaram się coś zrobić. Co prawda mam w swojej ofercie czaple baryłke z małym sterkiem ale będe chciał zrobić jeszcze inny model.Mam zamiar w tym sezonie troche pojeździć za nocnymi sumakami. Zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 witam chciałem zapytać,,chodzi mi o jerki łamane podwójne typu np. kształtu Slider. Czy szybciej robi się łączone na oczka z drutu czy na typ zawiasowy? i które są lepsze?,bardzo proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witam mam pytanie na jakich kotwiczkach były testowane woblery czaple 8 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Tomku, może byśmy odświeżyli temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Brać Panie i Panowie puki świeże i żywe ;P 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Przepiękny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jaka to wielkość i waga...? Mega piękne. Mam już troszkę Twoich wyrobów i powiem tak; CUKIERECZKI... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Długość około 16cmWaga około 45-50gGłębokość schodzenia około 1-1,2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Poproszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Rozkrecam handel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 To dryndnij jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Hihihi, ale nie swój, bezwiednie pomagam koledze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Poproszę Będę miał coś wolnego po koniec przyszłego tygodnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Hihihi, ale nie swój, bezwiednie pomagam koledze I tym sposobem wskrzesiłeś mój wątek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Będę miał coś wolnego po koniec przyszłego tygodnia IMG_20190207_102214-3.jpg Chciałem napisać, że też bym chciał takiego sierściucha nabyć, ale masz chyba zapchaną skrzynkę i nie można nic do Ciebie napisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 To czekam na info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi