omber3 Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Chciałem napisać, że też bym chciał takiego sierściucha nabyć, ale masz chyba zapchaną skrzynkę i nie można nic do Ciebie napisać... Już można pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 18 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 (edytowane) Edytowane 18 Lutego 2019 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Kolejna porcja okoni 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Zobaczymy co z tego wyjdzie Model 16cm wdaje się być przy nim maluszkiem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Co to za nowy okoń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Co to za nowy okoń?Długość około 25cm https://www.youtube.com/watch?v=x6OSU3DBhTI 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Czy te 16 cm pracują tak samo?Jest gdzieś jakiś filmik do zobaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Pomimo tego że model 16cm jest w wersji ze sterem to praca jest bardzo zbliżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Super praca okonka.Priv wysłałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Małe woblerki od Tomka również dobrze działają. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez niedziel_jig 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Czy to na ten wobler?Małe woblerki od Tomka również dobrze działają. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Bardzo podobny, tylko grzbiet oliwka ale myślę, że to im nie robi, Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Woblery sumowe w nowych barwach 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Na dniach dostępy nowy model Płoć około 17cm Waga około 55g 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Tomku, jeszcze raz ryby potwierdziły skuteczność Twoich przynęt. Tego dnia z mojej ręki tylko Twoje rękodzieło dawało pożądany efekt Co prawda 8 z przodu nie uświadczyłem, natomiast zabawa była przednia ! @Piotr Gołąb dziękuję za zdjęcia ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 23 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Gratuluję takiego połowu Hubert Wobler trochę jest uszkodzony i trzeba będzie go zabezpieczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2019 Uszkodzenia powstały dlatego, że również sandacze się nim zainteresowały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeden z moich ulubionych szczupakowych jerków, jak widać sprawdza się również w tropikach. Tomku, nie chciałbyś zrobić takiej samej przynęty w rozmiarze 18-20cm? [emoji6] Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Ziom 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Cieszę się że nie tylko szczupaki je lubią Jerk około 18cmWaga około 110g 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Bardzo mnie to cieszy, odezwę się za jakiś czas na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Czyli jednak działa w słonej wodzie, mam i będzie testowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Czy to na ten wobler?Tomku masz coś takiego aktualnie na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Tomku masz coś takiego aktualnie na stanie?Mam na stanie kilka w rozmiarze 4cm i jeden 2,8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Mam na stanie kilka w rozmiarze 4cm i jeden 2,8cmŁowne te maluchy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Może kolega robi lub zacząłby robić breloki do kluczy z żywicy ? Pytałem już u Tomiego ale on myszy woli Chodzi o porządne wykonanie , malowanie etc... Myślę że temat fajny tym bardziej , że na rynku słabo to wygląda . Pewnie zabawy trochę więcej jak przy dużych przynętach ale odpada obciążenie , stelaż przez całość i pewnie inne tam .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi