Skocz do zawartości

WOBLERY TOMKA MIERNIKA T.M

Rekomendowane odpowiedzi

Może kolega robi lub zacząłby robić breloki do kluczy z żywicy ?  Pytałem już u Tomiego ale on myszy woli  ;)  Chodzi o porządne wykonanie , malowanie etc...  Myślę że temat fajny tym bardziej , że na rynku słabo to wygląda . Pewnie zabawy trochę więcej jak przy dużych przynętach ale odpada obciążenie , stelaż przez całość i pewnie inne tam .

Pozdrawiam  :)

Myślałem nad tym żeby robić ale zawsze czasu brakuje ;) 

post-50968-0-66192700-1567539638_thumb.jpg

• Like 2

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Tomku wylowilem jakis czas temu z wody twojego slidera 12cm a nie znalem wczesniej twoich woblerow. Ktos urwal na zaczepie. Od tamtej pory gdy go mam lowi szczupaki lepiej niz salmo i inne slidery ktore posiadam. Praca jest poprostu niesamowita. To o czym pisales trzeba go umiec poprowadzic a zaden szczupak sie nie oprze???? bede musial na jesien sie zglosic po kilka innych kolorow????

• 2 tygodnie później...

Tomku wylowilem jakis czas temu z wody twojego slidera 12cm a nie znalem wczesniej twoich woblerow. Ktos urwal na zaczepie. Od tamtej pory gdy go mam lowi szczupaki lepiej niz salmo i inne slidery ktore posiadam. Praca jest poprostu niesamowita. To o czym pisales trzeba go umiec poprowadzic a zaden szczupak sie nie oprze bede musial na jesien sie zglosic po kilka innych kolorow

Jak to z jerkami ;) Nie wszystkie są przeznaczone do agresywnego prowadzenia ;) 

Cieszę się ze znajda tak łowi ryby :) 

Bodajze pjk14 albo pjk6 z katalogu. jutro zrobie mu zdjecie. Strasznie juz poscierany jest. Momentami juz nie ma sliskiej powloki tylko szorstki material czuc. Nie wiem ile w wodzie lerzal. Mam wrazenie jak by troche ciezki byl. Nie wiem czy juz nie nasiaka woda. Natomiast prace trzyma caly czas. Juz chyba swoje przeszedl to prawdziwy weteran w boju

• Like 1