hubert_lbn Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Nornica by się do tego nadawała Edytowane 3 Września 2019 przez Hubert_S 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Nornica by się do tego nadawała Kretoperz lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Może kolega robi lub zacząłby robić breloki do kluczy z żywicy ? Pytałem już u Tomiego ale on myszy woli Chodzi o porządne wykonanie , malowanie etc... Myślę że temat fajny tym bardziej , że na rynku słabo to wygląda . Pewnie zabawy trochę więcej jak przy dużych przynętach ale odpada obciążenie , stelaż przez całość i pewnie inne tam .Pozdrawiam Myślałem nad tym żeby robić ale zawsze czasu brakuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Witam dostałem od kolegi twoje wobki mógłbyś napisać w jakie kotwiczki je uzbroić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam dostałem od kolegi twoje wobki mógłbyś napisać w jakie kotwiczki je uzbroić?Od góry Kotwice numer 6,10 i 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Nowy sezon w nowych barwach 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropshot Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Tomku wylowilem jakis czas temu z wody twojego slidera 12cm a nie znalem wczesniej twoich woblerow. Ktos urwal na zaczepie. Od tamtej pory gdy go mam lowi szczupaki lepiej niz salmo i inne slidery ktore posiadam. Praca jest poprostu niesamowita. To o czym pisales trzeba go umiec poprowadzic a zaden szczupak sie nie oprze???? bede musial na jesien sie zglosic po kilka innych kolorow???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Tomku wylowilem jakis czas temu z wody twojego slidera 12cm a nie znalem wczesniej twoich woblerow. Ktos urwal na zaczepie. Od tamtej pory gdy go mam lowi szczupaki lepiej niz salmo i inne slidery ktore posiadam. Praca jest poprostu niesamowita. To o czym pisales trzeba go umiec poprowadzic a zaden szczupak sie nie oprze bede musial na jesien sie zglosic po kilka innych kolorowJak to z jerkami Nie wszystkie są przeznaczone do agresywnego prowadzenia Cieszę się ze znajda tak łowi ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2020 Ten model ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Tomku, czy coś mógłbym kupić w tej chwili na Wiślanego bolenia i sandacza? Miałbyś coś do 400zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Zdjęcie na dole Edytowane 27 Maja 2020 przez soyerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Coś w tym stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Tomku, czy coś mógłbym kupić w tej chwili na Wiślanego bolenia i sandacza? Miałbyś coś do 400zł?Na obecną chwilę nie mam tych woblerów na stanie. Dostępne na zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Oki, a obecnie co ma Pan na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 Na obecną chwilę z boleniowych nie mam nic na stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 A sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Na stanie też nie mam nic z sandaczowych.Na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropshot Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Bodajze pjk14 albo pjk6 z katalogu. jutro zrobie mu zdjecie. Strasznie juz poscierany jest. Momentami juz nie ma sliskiej powloki tylko szorstki material czuc. Nie wiem ile w wodzie lerzal. Mam wrazenie jak by troche ciezki byl. Nie wiem czy juz nie nasiaka woda. Natomiast prace trzyma caly czas. Juz chyba swoje przeszedl to prawdziwy weteran w boju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropshot Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tego znalazlem Tomku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Tomku można zamówić szczupak-owe ? 17 cm co jak wygląda proces zamówienia i jaki jest czas oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Tomku można zamówić szczupak-owe ? 17 cm co jak wygląda proces zamówienia i jaki jest czas oczekiwaniaNa obecną chwilę czas oczekiwania około 3 miesiąceMam dwie sztuki 18cm na stanie.Pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areq Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Na obecną chwilę czas oczekiwania około 3 miesiąceMam dwie sztuki 18cm na stanie.Pisz na privOk wysłałem na priv Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Hej! Masz może jeszcze te woblerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Mam tylko troszkę w innym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi