Skocz do zawartości

WOBLERY TOMKA MIERNIKA T.M

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Strona już kilka lat nie była edytowana i nie ma kilku nowych modeli woblerów.

Najlepiej napisać jakie woblery są potrzebne a ja podeślę ofertę ;)  

To bardzo ciekawe, tzn. jak długo należy czekać na tą ofertę? Dłużej niż 7 dni? Pewnie tak, bo ja po tym okresie stwierdziłem, że nie warto i odpuściłem sobie. W międzyczasie wiem, że nie jestem jedynym (byłym) zainteresowanym, który zostaje potraktowany według słynnej szkoły Pana Czesia. Na szczęście są jeszcze inni producenci B)

To bardzo ciekawe, tzn. jak długo należy czekać na tą ofertę? Dłużej niż 7 dni? Pewnie tak, bo ja po tym okresie stwierdziłem, że nie warto i odpuściłem sobie. W międzyczasie wiem, że nie jestem jedynym (byłym) zainteresowanym, który zostaje potraktowany według słynnej szkoły Pana Czesia. Na szczęście są jeszcze inni producenci B)

Nie chce się tłumaczyć ale naprawdę sporo mam zajęć i ciężko wszystko pogodzić. Często też mnie nie ma w domu i zdarza się ze żona odczyta wiadomość, przekazując mi a ja czasami zapominam odpisać na dodatek zaglądam tu raz na kilka, kilkanaście dni starając się odpisać każdemu i za utrudniony kontakt bardzo przepraszam. Nie znaczy to jednak że kogoś celowo traktuje lekceważąco.  

To też bardzo mi przykro a z drugiej strony proszę o wyrozumiałość. 

• Like 1

• 2 lata później...