omber3 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Myślę, że te z trzeciego zdjęcia by mi podessly;) skrobnę priva, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 Napisałem PW, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pimpmpeusz Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Cześć Tomku, super woblerki, napisałem Ci priva z propozycją odkupienia paru sztuk;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Cześć Tomku, super woblerki, napisałem Ci priva z propozycją odkupienia paru sztuk;)Cześć Przepraszam niezbyt czeto tu zaglądam Już patrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 No mi sie niestety nie udało zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Poczta Pana Tomka jest chyba przeładowana - tutaj pytanko - Panie Tomku - proszę o parę fotek/linków do Pana woblerów boleniowych typu cykada oraz proszę o podanie cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Poczta Pana Tomka jest chyba przeładowana - tutaj pytanko - Panie Tomku - proszę o parę fotek/linków do Pana woblerów boleniowych typu cykada oraz proszę o podanie cenTeż jestem zainteresowany wobkami a'la cykada, więc przyłączam się do pytanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Rzeczywiście przepełniona skrzynka Oferty wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Nowy wobler na 2021r Ciernik długość 5,5cmGłębokość schodzenia około 0,5mPraca drobna, migotliwa.A tu kilka ładnych ryb ze stycznia, które skusiły się na ten właśnie wobler 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Tomaszu, czy boleniowce sterowce się szykują na sezon??? Będziesz coś miał czy na PW przyjmujesz zamówienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Tomku do maja jestem zasypany zleceniami więc naprawdę ciężko powiedzieć czy będę coś miał na stenie z woblerów boleniowych. Najlepiej byłoby już teraz złożyć zamówienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyerek Opublikowano 8 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Trochę mrozi ostatnio więc jest to dobry moment na uzupełnienie własnego pudełka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Tomku a czy te cierniki wyżej i te po niżej będą dostępne u Ciebie na oficjalnej stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Strona już kilka lat nie była edytowana i nie ma kilku nowych modeli woblerów.Najlepiej napisać jakie woblery są potrzebne a ja podeślę ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Te cierniki są PIĘKNE ...... . Może żonie wcisnę jako najnowszy design kolczyków na 2021 rok , chociaż ona zna już te sztuczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Coś z myślą o Wiślanych sandaczach choć nie tyko sandacze, bo i częstym przyłowem były sumy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Kilka jazi z tego roku i wobler Grocik Holo 2,8cm i 4cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Strona już kilka lat nie była edytowana i nie ma kilku nowych modeli woblerów.Najlepiej napisać jakie woblery są potrzebne a ja podeślę ofertę To bardzo ciekawe, tzn. jak długo należy czekać na tą ofertę? Dłużej niż 7 dni? Pewnie tak, bo ja po tym okresie stwierdziłem, że nie warto i odpuściłem sobie. W międzyczasie wiem, że nie jestem jedynym (byłym) zainteresowanym, który zostaje potraktowany według słynnej szkoły Pana Czesia. Na szczęście są jeszcze inni producenci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 4 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 To bardzo ciekawe, tzn. jak długo należy czekać na tą ofertę? Dłużej niż 7 dni? Pewnie tak, bo ja po tym okresie stwierdziłem, że nie warto i odpuściłem sobie. W międzyczasie wiem, że nie jestem jedynym (byłym) zainteresowanym, który zostaje potraktowany według słynnej szkoły Pana Czesia. Na szczęście są jeszcze inni producenci Nie chce się tłumaczyć ale naprawdę sporo mam zajęć i ciężko wszystko pogodzić. Często też mnie nie ma w domu i zdarza się ze żona odczyta wiadomość, przekazując mi a ja czasami zapominam odpisać na dodatek zaglądam tu raz na kilka, kilkanaście dni starając się odpisać każdemu i za utrudniony kontakt bardzo przepraszam. Nie znaczy to jednak że kogoś celowo traktuje lekceważąco. To też bardzo mi przykro a z drugiej strony proszę o wyrozumiałość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Ja czekalem prawie 3 miesiące (o czym Tomek mnie poinformował), ale wiem że sie opłaca [emoji123] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Długo nic nie publikowałem Jakiś czas temu postanowiłem również zrobić gumy własnego autorstwa. Sporo poprawek, testów, poprawek i udało się stworzy coś fajnego 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Śliczne, będą łowić ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Śliczne, będą łowić ????Już łowią klenie, okonie pstągi a nawet głowatka się trafiła 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi