omber3 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dokładnie uważam jak Maras. Nie uważam się za kogoś lepszego. Jest wiele możliwości w tej dziedzinie. Produkowanie przynęt wymaga ciągłego myslenia,ulepszania i szukanie odpowiednich materiałów. nie chciałem kopiować przynęt Marasa, Pawła Grzecznika czy jakiegokolwiek z innych doskonałych twórców przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Bądz cierpliwy Tomku . wkrótce pokaże wam wyniki moich wypocin. Póki co zaczynam pomału skrobać mniejsze modele 7-8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Przedstawiam wam filmik z praca mojego minoga. Powiedzcie co o tym sądzicie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terier123 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jak dla mnie praca fantastyczna przypomina też trochę płynącego zaskrońca, którego u mnie jest multum xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlik832 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 I jeszcze coś pod pstrąga.DSCF2356.jpgDSCF2363.jpgDSCF2388.jpg Super wobki. Zwłaszcza ostatnia fotka, takie czyściutkie malowanie i przyjemna dla oka gra kolorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Cześć.Mnogość form, kolorów, faktur i materiałów jest tak przeogromna, że świadczy o niepohamowanym apetycie na szukanie pomysłów. Opanowanie tego wszystkiego musiało zająć ci kilka lat. Oglądałem już twoje woblery poza tym Forum i dobrze, żeś i tu założył wątek. Czapla, wyjątkowo charakterystyczny wzór, brawo. Minóg pracuje jak minóg po prostu, świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Przedstawiam wam filmik z praca mojego minoga. Powiedzcie co o tym sądzicie? DSCF2573.jpgFajna praca. Kiedyś na Wieprzu obserwowałem tarło minogów i mniej więcej tak to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Fajna praca. Kiedyś na Wieprzu obserwowałem tarło minogów i mniej więcej tak to wyglądało No to populacja na Wieprzy - na obserwowanym odcinku - wymrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 No to populacja na Wieprzy - na obserwowanym odcinku - wymrze.Nie bardzo rozumiem co masz na myśli i nie piszę o Wieprzy a o Wieprzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 No w końcu pokazałeś swoje wobki ,cóż tu mówić rewelka , ładnie na fotkach wyglądają ,ale w realu o wiele lepiej i łowią rybki , wiem coś o tym, bo pstrągowe mam i się sprawdziły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Aero wyćwiczone do perfekcji, Tomku czym mailujesz ? oczywiście jeżeli można wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Oto sprawca wielu podwodnych awantur - hologram. Przy podszarpnięciu zachowuje się jak lusterkująca płoteczka. Pewniaki na trąconą wodę. Według kolegów - coś za czym w październiku wchodzi się do wody. Kilku niedowiarków przekonało się do holosów tego roku pacfikując miejscowe jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wyczesane te boleniówy z drugiej strony,pełen szacun . Robisz jeszcze takowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Wobler boleniowy mocniej dociążony. Tym modelem można już cisnąć na ok 60m. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Na 2 takie z ostatniej fotki to się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Baja ,ale mnie interesują bardziej te drugie,dokladnie takie jak na zdjęciach strona 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ok Piotrku. Dwie sztuki odkładam dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Niestety RUDI75 ten wobler o którym piszesz był w wersji limitowanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Panie Tomku. Też mogę prosić jakieś 2 szt na wislane warunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) To ja chyba mam limitowanego Edytowane 9 Czerwca 2013 przez piotro82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 To ja chyba mam limitowanego tm.jpgPiotrek ja też mam kilka takich,jeżeli nie różnią się czymś istotnym w środku.Jakiś czas temu dopadłem kilka na a......Bardzo mi przypasowały,rybom z resztą też ,w sumie to moje pierwsze ręcznie robione woby pod bolka były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Ten jest dostępny Limitowany jest na 2 stronie, 2 zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Te niebieskie lusterko ? takiego to na nocne sandacze bym chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Mi się podoba bardziej ten z 2 strony z 4 zdjęcia,dobrze że nie limitowany he he.Pracę chyba ma mocniejszą niż te z ostatnich zdjęć z tej strony(chodzi o boleniówki)? Edytowane 9 Czerwca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kuba, mysle że te woblery w zupełności spełnią twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi