piotro82 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Odrzańskie oczekiwania tzn oczekiwania Odrzańskich bolenie spełniaja wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Ok Piotrku. Dwie sztuki odkładam dla Ciebie Super odezwę się tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam Kolegów.Chciałbym się podzielić radością jaka mnie spotkała. Otwieram dziś Wędkarski Świat numer lipcowy a tu Marek Szymański robi ranking woblerów sumowych. Przeglądam i oczom nie wierzę. Wśród dziesiątki jego woblerów znalazły się moje sumówki. Poczułem się wyższy o głowę. Sumówki powstały stosunkowo nie dawno. Dziesiątki godzin testów, nauk pokory, kilometrów po Wiśle było warte, tych kilku zdań napisanych przez Marka. Dużą radością jest dla mnie fakt, że spośród setek wzorów i modeli sumowych, taki sumiarz jak Szymański, używa właśnie moich przynęt. Nie spodziewałem się tego w najmniejszym stopniu. Motywuje mnie to do działania i daje dużego kopa do nowych pomysłów... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 To właśnie dla tego kolego Tomaszu Twoje woblery są tak łowne, nie osiadasz na laurach jak inni tylko cały czas szukasz nowego, lepszego - wobki rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Tomku Wielkie Gratulacje za ranking w pierwszej dziesiątce w WŚ. Ciekawe jaki ranking przedstawi w następnym numerze guru Szymański. Tomku nie zdziw się jak będziesz o wiele wyżej. Oczywiście nie wiem co będzie w następnym numerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Tomku woblerki do mnie dotarły.Na żywo poprostu miazga.Dopracowany każdy detal w najdrobniejszym szczegole - brawo.Mam pytanie w jakie rozmiarowo kotwice je zbroić - mowa o TTM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 2x St46. 1/0udźwignie. Możesz sprawdzić 1/0 na klatę i 1 na ogon. ja 2x1/0 i dobre kółka do tego straganu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Dzięki Krzysiek za info. To że ST46to innej pocji nie ma tylko biegało mi o rozmiarówke Kółka w tym kramie najważniejsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wobler boleniowy mocniej dociążony. Tym modelem można już cisnąć na ok 60m.DSCF2583.jpgDSCF2587.jpgDSCF2591.jpgŚwietne. Faktura łuski jest prze kozacka Wyglądają bardzo solidnie Ile warstw lakieru dajesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 w sumie 7-8 warstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 To kolejna partyjka woblerów sumowych w nowej odsłonie. Te sumówki mają już na koncie od początku sezonu piękne ryby :) Hologramowe TTM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 zapomniałbym o perłowym kolorze z domieszką czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Tomek jak tam moje dwie dalekosiężne boleniówki, masz je jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Niestety już nie. Za kilka dni coś będe miał z boleniówek lecz już będą troche lżejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Zobaczcie nad czym pracowałem ostatnio. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Rybka 35cm wystrugana z lipy.A tu efekt końcowy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) fajnie by wyglądał na scianie Będą w sprzedazy czy to też LE? Edytowane 14 Lipca 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 witam slynego tomasza woblery piekne z mila checia polapalbym na nie tylko jak je kupic i czy wogole mozna czy tylko dla wybranych pozdrawiam czekam na wskazowki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Witam. Moje woblery może kupić każdy tylko z dostępnością jest różnie ponieważ robię ich stosunkowo nie dużo ale jeśli chodzi o woblery sumowe to zrobiłem je z niewielkim naddatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy Opublikowano 15 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 tomaszu z mila checia kupie pare nie wiem jak sie z toba skontaktowac podaj maila numer nie wiem ale chce miec pare wobow sumowych twoich w swoim arsenale pozdrawiam czekam na wiesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Świetna sprawa ta rzeźba pstrąga -wyszedł mega naturalnie!Super!Woblery co tu duzo pisać-NAJWYŻSZA PUŁA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Świetna robota z tą rzeźbą. Pozytywne zaskoczenie. Kompozycja i jakość wykonania rewelacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Nowy Miernik w fazie testów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi