Skocz do zawartości

WOBLERY TOMKA MIERNIKA T.M

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, wybaczcie, że rzadko się odzywam ale jak pochłonie mnie praca, to wołem mnie nie oderwie nikt. Siedzę i myślę, myslę i łowię. Zawsze czasu brakuje.

Nowe malowanie sumówki na trucie truciciela. Efekt zadowalający.

post-50968-0-17529300-1400342421_thumb.jpg

Czekamy na koniec powodzi. Stadko przyszykowane.

post-50968-0-07941700-1400342538_thumb.jpg

• Like 6

Mam trochę planów na ten sezon. Kombinuję dużo z boleniówkami. Mam dużo pomysłów na ciekawe patenty. Prace ostro trwają ale wypuszczam przynęty dopiero po długich testach i rybach, wtedy kiedy jestem pewien, że to jest to. Muszę to czuć. Nie potrafię nazwać killerami czegoś, co dopiero się wykluło. Mam już coś w ręku sensownego i wiążę z nim nadzieję. Czas pokaże. Chciałbym róznież przywrócić edycję boleniówki sprzed dwóch lat. Czuję do nich duży sentyment, bo dawały ryby z 8 z przodu. Niebawem sumy. W sumowych przynętach też mam zamiar coś pomieszać. Na pewno powstaną wersje mniejsze na mniejsze rzeki i na skłute pyski w dużych rzekach. Mam też chęci poszukać czegoś, czego nie było w sumowych kanonach. Mam pare typów. Przyłożę się również do najcięższych sumow, czyli nocnych. To esencja sumowych lowów. Napięcie sięgające zenitu i te brania mocniejsze od strzelenia w pysk.... Mniam. Efekty niebawem w wątku moim. Przygotowuję jeszcze konkurs zdjęciowy na najładniejsze foty i najwieksze ryby złowiony na moje wobki. Będzie można zgarnąć trochę fantów spod mojego szlifu

• Like 5