spy Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Kiedy będą 9cm w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Podeślij mi pomysł Szpiegu, to może w nagrodę zostaniesz tym ojcem chrzestnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Pierwsza partyjka będzie już jutro.W Wersji 9cm też będzie kilka. Edytowane 18 Maja 2014 przez omber3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 O to super. Chętnie przytulę kilka 9cm. Woda u nas opada i lada dzień wylezą wygłodniałe bolki PS.A nazwa wobka to szpieg ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) To drugi model na folii, który wszyscy znają, lecz temu dodałem łuskę na grzbieciku. Edytowane 18 Maja 2014 przez omber3 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 6D:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Tomek co tam zdjęcia Szybko pakuj i wysyłaj by doszły przed 1 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Spy, postaraj sie bardziej. To nie chińszczyzna.:-)Jak to sie ma np do mojej nazwy Baryłka Ze Sqrwiałą Akcją :-/ popuść wodze fantazji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 o to chodzi z areo, tak bym to widział u siebieświetne malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Tomek zostaly Ci moze jeszcze jakies boleniowki chetnie przytulil bym dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Przyszły mi ukleje 9cm. Jak zwykle wszystkie detale bardzo ładne wykonane. Mam nadzieję, że ten kolor będzie równie łowny jak oliwka. Jak tylko woda opadnie ruszę je potestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 No i jak nowe kolory? Dorównały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Ciężko powiedzieć bo woda nie sprzyja łowieniu ale efekty już są. Plusem tego woblera jest łatwość z jaką się go prowadzi w przypowierzchniowych partiach wody. Można go przytrzymać w grubym miejscu i jak tylko gdzieś stoi obok boleń zakąsi z pewnością. Edytowane 8 Lipca 2014 przez spy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Elegancik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Pieknie malujesz ta luske!! A połączenie alu i malowanej łuski po prostu genialne!! Jutro mnie czeka malowanie więc spróbuje coś podobnego psiknac. Zapewne mi to nie wyjdzie ale bez praktyki nie ma efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ponoć rozmiar ma znaczenie...Większy rozmiar dla większych doznań-ukleja 11 cm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 O ja, poprosze ze dwie sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omber3 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Dobra Szpiegu odkładam dla ciebie dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Mistrzostwo te twoje woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Super! Po jednym kolorku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Tomek zrob mi na takim korpusie ale ciut mniejszym - 6-8cm max. bezstrowca szczegoly moge podac na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam, Jest coś dziwnego w tych woblerach, coś co każe mi je po prostu chcieć mieć, w sumie to muszę je mieć by czuć się lepiej. Zdjęcia nie oddają ich piękna. To rękodzieło na najwyższym poziomie, każdy detal idealny, te różne mgiełki naniesione gdzieś tam pomiędzy warstwami lakieru czy żywicy. Odezwę się na dniach bo mam ich zdecydowanie za mało a Szwecja na koniec miesiąca wita Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To jedyne woblery, po które w razie zaczepu trzeba wchodzić do wody. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Bujo zazdrosny się robię jak patrzę na Twoje zapasy. Nie podoba mi się to :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 To jedyne woblery, po które w razie zaczepu trzeba wchodzić do wody. ;-) Ja tam nie wchodzę, Tomek tez musi zarobić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi