Smaczek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie działa funkcja porzucenia subskrypkcji wątku.Z reszta, domyślnie (moim zdaniem) funkcja subskrypcji (powiadomienia) wątku powinna być odznaczona (a nie zaznaczona). Pozdrawiam- Smaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin1348902092 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Sprawdziłem - działa. Napisz jak to robisz i co się dzieje, że nie działa pozdrawiamAdmin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Jeśli przy pisaniu wiadomości nie odznaczę funkcji subskrypcji wątku (powiadomienie o wiadomości) to przychodzą do mnie powiadomienia o nowych wiadomościach w nim (rzecz oczywista). Jeśli w mailu klikam na porzuć subskrypcję wątku (czy coś takiego) to i tak dalej przychodzą do mnie powiadomienia o nowych wiadomościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 OK. porzuć w takim razie subskrypcję z Twojego Panelu użytkownika. To o czym piszesz sprawdzę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 u mnie działa. subskrypcja dobra rzecz, tylko najgorsze jest to że przy każdym poście przychodzi e mail. potem godzinami to kasuje lepiej by było tak gdyby przychodził jeden mail i do puki nie klikniesz w linka nie beda przychodziły kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 yeah sie ciesz ze nie masz powiadomienia o przyjściu emaila sms-em <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 yeah sie ciesz ze nie masz powiadomienia o przyjściu emaila sms-em <_< <_< Chcecie? Mogę uruchomić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 privy i nowe art moga byc powiadamiane jak dla mnie sms-em reszta zalerzy ktora bramka takie rzeczy obsluzy i czy sie nie przytka na wysyle no i cala reszta czyli baza telefonow itp ale to bylby chyba pryszcz bo pewnie masz juz wszystkich w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Niestety takie usługi wiążą się z kosztami po obu stronach PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 yeah sie ciesz ze nie masz powiadomienia o przyjściu emaila sms-em <_< <_< nie używam takich powiadomień, a brak informacji jest tak samo szkodliwy jak ich nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dulgimic Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Mi i koledze nie działa zakładka wieści znad wody [/b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Ale co to znaczy nie działa? Opisz proszę trochę. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dulgimic Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Dział forum Wieści znad wody nie otwiera mi sie. Pojawia sie tylko znaczek z kluczem w lewym górnym rogu. Żeby odczytać wiadomości w tym dziale muszę wejść w dane innego użytkownika i w jego ostatnie wiadomości. W/w sytuacja trwa od soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin1348902092 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Spróbuj teraz. Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dulgimic Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 OK już wszystko działa musze tylko wchodzić przez przeglądarke Internet Explorer zamiast Mozzilli. Firefox jest ostatnio troche zawodny np. miałem problem z wysyłaniem przelewów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 nie wiem czy to ważne, ale nadal jest tak, że jak dostaje powiadomienie na maila o poście ze zdjęciem, to nie ma w nim zdjęcia tylko ikona (??). Wcześniej było zdjęcie.pocztę odbieram MS Outlook Express. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Tego jeszcze nie zrobiłem niestety. Muszę zerknąć w najbliższym czasie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Tego jeszcze nie zrobiłem niestety. Muszę zerknąć w najbliższym czasie. PozdrawiamRemek działa działa, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 6 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 poprawka, nie dziala, przynajmniej w watku o pstrągach, ale to szczegół w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 9 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ostatnio miałem problemy z zalogowaniem się, tzn. logowałem się, widziałem się jako zarejestrowanego, ale jak wciskałem nowy temat to kazało mi się zalogować powtórnie - mam nadzieje że coś z tego rozumiesz boja nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 ostatnio miałem problemy z zalogowaniem się, tzn. logowałem się, widziałem się jako zarejestrowanego, ale jak wciskałem nowy temat to kazało mi się zalogować powtórnie - mam nadzieje że coś z tego rozumiesz boja nie bardzo Ja tez tak czasem mam jak kolega @pablom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Sorki za OTZapraszam wszystkich do zakładki Ogólne, wątek Wierzyca, ...Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Sprawdz ustawienia daty i czasu systemowego. Ponadto cookie w przegladarce musza byc wlaczone. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) . Edytowane 26 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Też coś takiego miałem i chyba nawet w tym tygodniu też. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Smaczek
Nie działa funkcja porzucenia subskrypkcji wątku.
Z reszta, domyślnie (moim zdaniem) funkcja subskrypcji (powiadomienia) wątku powinna być odznaczona (a nie zaznaczona).
Pozdrawiam- Smaczek.
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi