skiner Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) w ostatni weekend kolega namówił mnie na wypad z Władka na bałtyckiego dorszaz ciekawszych rzeczy to jeden z wędkarzy trafił miarowego czarniaka niestety takich "byków" jak koledzy prezentują nie było (największy na kutrze 3,5-4kg wiekszosc to niestety małe chude "bolki") trafiały sie też belony i śledzie, było tez jedno wyjście do pickera troci albo łososia Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ten czarniak najprawdopodobniej był witlinkiem, czasami się trafiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Nie chcę nic mówić ale w tym sezonie na forum więcej karasi niż dorszy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 I z tego też powodu moja stopa na kutrze Bałtyckim już prawdopodobnie nie postanie. Dwudniowy wypad na Borholm dla mnie z Katowic to koszt 750-800 pln i nie specjalne przeżycia wędkarskie gwarantowane w postaci dorszyków ok. 50 cm, często choroby morskiej oraz obrzyganego pokładu i kajut.Chyba będę próbował sobie zapodać co jakiś czas wyjazd na pólnoc,przynajmnie kontakt z porządną rybką oraz obcowanie z piękną przyrodą gwarantowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) @alex62Nie wiem kiedy byłeś, ale ja mam podobne wrażenia, byłem w tym roku 3 x z Kołobrzegu na wodach duńskich (Bornholm) i porażka.Za każdym razem niedosyt emocji . W tym czasie znajomy 2 x z Władka wrócił w pełni content.Ja również namyślam się czy nie odpuścić sobie na rzecz 1 solidnej wyprawy do Norway. Ja również targam z Katowic. Edytowane 6 Października 2013 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi