roxan1 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam serdecznie!!! Kupiłam niedawno multiplikator o wyżej wymienionej nazwie, oczywiście nie dla mnie, ponieważ ja kompletnie się na tym nie znam i ta osoba ma pewien problem!!! Czy ktoś może wie i chce mi pomóc uzyskać informacje jak go zablokować żeby nawinąć na niego żyłkę. Bardzo serdecznie prosze o odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Cześć,Witam na naszym forum. Tzn. co? Kręci się rączka i ... nie obraca się szpulka? Jeśli tak to dokręć gwiazdę hamulca walki multiplikatora (taka pięcioramienna gwiazda przy rączce - kręcimy do przodu). To srebrne przy rączce pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Tu masz dokładniej: A artykuł o multikach tutaj: http://jerkbait.pl/?p=132 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxan1 Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 dzięki serdeczne za tak miłe przywitanie!!! Ale chyba teraz się wygłupiłam ale to nie moja wina ojciec dobrze mi nie wytłumaczył o co mu chodzi, śmieszne!!!sorkiTo jest jego pierwszy multiplikator i on kompletnie nie wie gdzie ma zawiązać żyłke żeby ją nawinąc, ponieważ on jest kompletnie goły.Pozdrawiam i sorki jeszcze raz rox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 A ... spokojnie - każdy z nas kiedyś zaczynał więc ja to rozumiem i nie masz co się stresować. Ważne byś sobie poradził. Musisz sprytnie zawiązać linkę. W San Juan gdzie nie ma dziurek (ażurowania w szpulce) wystarczy zrobić pętelkę i kawałkiem taśmy samoprzylepnej zabezpieczyć pętlę przed przesuwaniem się (przyklejasz dosłownie niewielki kawałek taśmy). Tak więc przykręć multik do wędki, przeciągnij linkę przez przelotki, później wodzik i zawiąż pętelkę w koło szpulki (na szpulce). Zabezpiecz tak jak napisałem i ... kręc korbką Linkę nawijaj na kiju, oczywiście musi przechodzić przez wodzik. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxan1 Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 oki dzięki wielkie za pomoc, na razie, pozdrawiam!!!! jak co to jeszcze będę pisać. dobranoc Rox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Pisz, pisz. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Remi o ile dobrze zaczaiłem to pytanie zadała Pani Roxana ?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witaj Roxano na forum... Życzę przyjemności oraz owocnego korzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roxan1 Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 witam!!! tak panowie pytanie zadała dziewczyna!!! pozdrawiam wszystkich <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 @Roxan1 Witaj na forum! Chyba się jeszcze do nas odezwiesz? Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Witaj Roxano na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi