Roch Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Posiadam zestaw jak w temacie. Jakie zastosować proporcje. Czy mogę używać tego na powłoki oraz jako klej (np. do wklejania oczek). Jak dobierać proporcje (które zwykle podawane są wagowo), jeżeli dysponuję tylko strzykawkami? Z góry dziękuję z aodpowiedź, zwłaszcza koledze Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wig20 Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 http://www.gaz-bud.pl/download/dawkowanie-utwardzaczy.pdfIno trza mocniej w necie poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 http://www.gaz-bud.pl/download/dawkowanie-utwardzaczy.pdfIno trza mocniej w necie poszukać Dzięki piękne z proporcje. Rzeczywiście szukałem zbyt krótko i szybko odpuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Proponuje rowniez zajrzec na fora dla modelarzy - oni to pija na sniadanie, zaraz przed kawa z dodatkiem utwardzacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 No no Lasso od trzydziestu lat popijam tą miksture i na sto gram dodaje 13ccm zeta i jakoś zdrowie i wyroby fungóją :lol:Pozdrawiam tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mentos Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 Witam, Roch mozesz napisac czy uzywales tej zywicy do powlok zewnetrznych. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi