deichkind Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Hmmmm ostatnio trochę czasu tam spędziłem i może spotkaliśmy się w między czasie ale przy dopasowywaniu elementów to nie ja byłem.Ciekawy kij a to co Ty sobie tam zaplanowałeś to brawo brawo!! Naprawdę extra to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Arrival - będę się upierał, że raczej nie koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Kamil a co z tą drugą produkcją ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 pod koniec tygodnia, jednak chyba bez rozdziewiczenia będę ją musiał wystawić na sprzedaż (w cenie materiałów) z powodu nagłej potrzeby finansowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 tyle zachodu zrobiłeś i pozbywasz się kijka ... to faktycznie musisz mieć ważny powód! współczuję.Ja swojego kija też odbieram jakoś na tygodniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) no niestety, polski US, wstrzymali mi zwrot Vat, powinienem ich potem pozwać Edytowane 9 Czerwca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majtreja Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam. Kijek piękny. Miałem przyjemność pomacać go osobiście. Niestety komponenty nie na moją kieszeń. Dla mnie Irek zrobił 2 kijki za nieco skromniejszy budżet. Tuz przed Tobą odebrałem swój wiślany uniwersał - Phenix prototyp model 9'6 10-21g., z dzieloną rękojeścią Być może widziałeś. Mnie bardzo cieszy, a pracownię Irka też mogę z czystym sumieniem polecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 do 21 ?? ten prototyp nie pamiętam dokładnej wagi ale kij kurcze torpeda - jeśli mówimy o tym samym blanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) macałem, wyginałem i machałem - ten blank mogę polecić z czystym sumieniemmimo długości bardzo dobrze wyważony i o bardziej równomiernym ugięciu niż "odpowiadająca" mu Karabela - moim zdaniem dużo fajniejszy Edytowane 9 Czerwca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 I obiecany Xtreme 5C71MHXF-B TET Wędka wzorowana na jednym z projektów XRods Floor + Burl Brown Wszystkie komponenty Matagi przelotki Fuji Ti K : T-KWSG 10 i 5.5, T-KBSG 4.5 x3, T-KTSG 4.5 x6 i T-FCST 4.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 barokowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) ano takie przeciwieństwo, na zdjęciach wyszło trochę dużo blasku, nie miałem czasu szukać lepszego światła, ale w rzeczywistości nie ma takiej cepelii Edytowane 29 Czerwca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 Kozacki Patyk i Multis! Fotki tez na wysokim poziomie az milo sie patrzy. Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2013 (edytowane) dzięki Kolego, a fajny to : ten ? czy ten ? Zillion, trochę z konieczności, ze względu na swoją moc i wagę (obecnie waży 207g) - ma zastąpić Steez'a w trudnych Wiślanych warunkach Edytowane 29 Czerwca 2013 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bardzo fajnie to wyszło.Zillion wygląda jak kosmiczny żuk na drzewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kijek mi MajorCraftem "pachnie" chyba już wiem czym się mogłem zasugerować np. http://www.megabass.co.jp/site/products/f5-68x4/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 chyba już wiem czym się mogłem zasugerować np. http://www.megabass.co.jp/site/products/f5-68x4/Taaaa. Orochi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Oba choc Zillion podoba mi sie bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wątek-tasiemiec o reklamacji której nie było wydzielony tu: http://jerkbait.pl/topic/6535-w%C4%85tek-wydzielony-z-tematu-o-pracowni-spinrod/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi