kryst Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 @Wszyscy, Poszukuje w necie info na temat szpulek zapasowych do Daiwa Steez 103HLA. Dotychczas znalazłem info tylko na japantackle.com, a na e-bay'u szukam wytrwale. Na stronach japońskich są informacje, tylko - słabo łapie cokolwiek poza obrazkami Pomoc mile widziana. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Jeszcze można odezwać się do serwisu Daiwy ale już lepiej kupić szpulkę zpi PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 @slider@ Dzięki! Sprawdzę ten trop. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 moze być WWW.PLAT.CO.JP???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Ale potrzebujesz zapasowe czy inne? np. nowe z serii long cast? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 @Remek & @Mifek Szukam generalnie więcej informacji o szpulkach do Steeza i dotychczas znalazłem te same szpulki na poniższych stronach: Daiwa Steez Hyper Long Cast Spool - z japantackle. STEEZ Hyper Cast Spool - z plat., a nie znalazłem nic o zapasowej szpulce, takiej jak w oryginale. Zanim zamówię chcę więcej wiedzieć (po co - nie wiem, ale chcę). Plan jest chytry: jeden kijek, jeden multik, jeden plecak z dobrodziejstwem na plecach. Częścią tego dobrodziejstwa ma być gama (max. 3) szpulek z linkami o różnej wytrzymałości (nylon, flouorocarbon, plecionka), aby zabawa była w pełni udana. Aha, kijek i multik zabieram do Jerka, żeby się chwalić Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 w japanatckle mozesz z cala pewnoscia zamowic oryginalne szpule daiwa, dostaniesz je po okolo 4 tygodniach, ew. mozesz tez zapytac w tych dwoch sklepach http://www.ichibantackle.com/showmanufacturer.asp?manufactur eid=171&name=ZPI http://translate.google.com/translate?u=http%3A//www.bass.co .jp&langpair=ja|en&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&a mp;prev=/language_tools Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Dzięki @pitt! Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 @Pitt Pierwszy link jest mi znany, lecz zastanawiam się nad tym, że nie wymienili Steez'a, a tylko TD-Z, TD-S, TD-X, Ito i Millionaire, a na plat i japantackle robią wyraźne rozgraniczenie - szpulki do Steez'a i innych modeli. Popraw mnie, jeśli robię błąd tak rozumując. Drugi link jest ekstra! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 nie robisz bledu, dlatego zaproponowalem, zebys zapytal o te szpulki, ktorych szukasz, to zaden problem zeby sklep tobie takie szpulki sprowadzil, ja moja szpule zapasowa tez zamawialem w ten sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @Pitt Super dzięki! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Kryst,Z moich doświadczeń wynika jednak by kupić dodatkwy multiplikator niż wymieniać szpulki Pomśl o tym. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @Remek No to wpadłem jak śliwka w kompot! Nowy Steez to $400+, ale przy obecnym kursie wymiany godny rozpatrzenia. Dzięki Remek. Jeśli znajdziesz chwilę podczas spotkania w Jerku,to chcę jeszcze pomarudzić w temacie. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Będę mógł go pomacać ? PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @Slider@ Pewnie! Po to go wezmę. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Dzięki Remek. Jeśli znajdziesz chwilę podczas spotkania w Jerku,to chcę jeszcze pomarudzić w temacie. Pzdr. Kryst Próbuję dotrzeć na razie czarno to widzę ale spróbuję. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @Remek Nie ma sprawy, życie jest tylko jedno: szkoda, że nie możemy poświęcić go wędkarstwu 24/7. Ale, wracając do meritum: czy jest to możliwe: zamówić kołowrotek ze szpulką jaką chcemy, czy taką szpulkę trzeba zamawiać osobno? To wiele zmienia. Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Nie rozumiem pytania chyba pora spać PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 @Remek Przepraszam, skróty myślowe dały znać o sobie. A oto pytanie: Czy zamawiając multik, który przez producenta jest wyposażony w określoną szpulę, można zamówić go z inną szpulą (od samego początku) - w moim przypadku Steez z Hyper Long Cast, bez szpuli podstawowej? Takie zamówienie na życzenie. Czy taka forma zamówień jest praktykowana? Przepraszam, chyba za bardzo kombinuję. A może Mefisto coś podpowie? Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Tak, bo taka wersja Steeza istnieje. Niestety nie wiem kto go sprzedaje. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Wielkie Dzięki Remek! Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi