Taps Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nakręciłem jakiś czas temu filmik jak pstrąg, taki 55-60cm jest u siebie.Troszke w buciorach(spodniobutach) bez pytania i pukania wszedłem mu prawie do "salonu".Nie widział mnie bo łeb miał schowany pod kłodą i czuł sie bezpiecznie. Kamera była około 1 metra od ryby. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fajna wstawka mozna wiedziec czym krecone ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Fajna wstawka mozna wiedziec czym krecone ?hero2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 super filmik... gratuluje pomysłu i szczęścia... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Gdzie Ty tam go zobaczyłeś ? Ja dopiero po chwili ogladania go zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Podobnie i ja miałem, dopiero po kilku chwilach zauważyłem jak macha płetwą Bardzo interesująca obserwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winniczek Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Widać po płetwie,że nie jest to mała rybka.Bardziej na troć wygląda.Ale spoko film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Niemal mogłeś go wziąć w garść, fajny filmik, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerda jajeczny Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Dla mnie rewelacyjna lekcja jak i gdzie. Dzięki za film. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 super , ale fajnie , można potpytac jak głeboko tam było ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 super , ale fajnie , można potpytac jak głeboko tam było ?Ja stałem do kolan w wodzie,więc ryba 1-1,2 metra.Tak około. Ryba trzyma sie dzielnie. Odwiedziłem ją ostatnio. Ani myślała wziąć. Na widok przynęty uciekła w dół rzeki.Znam ją od zeszłego roku i nazwałem ją "Kierownik prostej" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi