Dzisiejszy wypad na nieznana wode i pierwszy raz w zyciu lowilem na popera .Mialem mieszane uczucia jak na to lowic czy tylko ciagnac czy tez podciagac podszarpujac.W miejscu gdzie lowilem wystepuja trocie wiec przynenta chyba jest niezla.Droga sprawa to czy poper poperowi rowny -tem ktorego Ja uzywalem wcale tak dozo niechlapal i co jakis czas znikal pod wode .Dodatkowa atrakcja byla grzechotka wabiaca ryby -wabi czy odstrasza.Przynenta wiec tabu jak dla Mnie .
Pytanie
TERMOS
Dzisiejszy wypad na nieznana wode i pierwszy raz w zyciu lowilem na popera .Mialem mieszane uczucia jak na to lowic czy tylko ciagnac czy tez podciagac podszarpujac.W miejscu gdzie lowilem wystepuja trocie wiec przynenta chyba jest niezla.Droga sprawa to czy poper poperowi rowny -tem ktorego Ja uzywalem wcale tak dozo niechlapal i co jakis czas znikal pod wode .Dodatkowa atrakcja byla grzechotka wabiaca ryby -wabi czy odstrasza.Przynenta wiec tabu jak dla Mnie .
Top użytkownicy dla tego pytania
19
10
8
7
Popularne dni
19 Cze
34
25 Lis
17
28 Paź
11
4 Kwi
9
Top użytkownicy dla tego pytania
RafałWrocław 19 odpowiedzi
godski 10 odpowiedzi
TERMOS 8 odpowiedzi
Muskie 7 odpowiedzi
Popularne dni
19 Cze 2013
34 odpowiedzi
25 Lis 2007
17 odpowiedzi
28 Paź 2017
11 odpowiedzi
4 Kwi 2019
9 odpowiedzi
Popularne posty
grisza-78
Bardzo ciekawy, dla mnie szczególnie interesujący wątek. Z uwagi na to, że jakieś 80 % swojego czasu spędzonego nad wodą, poświęcam właśnie popkom, dołączę swoje kilka groszy. Po pierwsze, tam, gdzie
grisza-78
Żeby nie było, że nie łowię, krótki filmik wrzucę.... [media] [media]
grisza-78
Coś się latem połowiło na popki..... [media]https://youtu.be/9pXmolKjukI[media]
Opublikowane grafiki
167 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi