Andrzeju Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Polecam Nasci 3000. Lata u mnie 3ci sezon bez zastrzezen. Wg mnie bardziej maslana praca niz Stradic. Mam obecnie jeszcze Daiwe BG 3000. Wole Nasc .BG to kolowrotek do ciezszej roboty i jest wyraznie wiekszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamo_t Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zauber dobra opcja tylko do glowek max 20g nie potrzebny rozmiar 4000 wystarczy 3000. Troche lżejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zaubery 3000 4000 maja te same body zadbane i dobrze przesmarowane zajada kazdego shimano nasci i inne plastyko fantastyczne lt. 20g zauber wciaga nosem podobnie jak red arc. Mialem nasci mialem daiwy lt i smiem twierdzic ze to zabawki do gora 15g z mala gumka. Chyba ze wedkujemy okazyjnie w weekendy. Zostalem przy zauberach jak i red arc i nie zmienie na zadne inne bo bym zbankrutowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Weź slammera 260 i nawet nie jąknie a będzie służył latami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mejdżor Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Ja mam nasci 4000 i rownież sobie chwalę, wiślane bolki i mazurskie szczupaki nie są mu straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zauber, spro arc red albo blu albo black.Albo slammer ale tu kultury pracy się nie spodziewaj i raczej ciężko będzie. Jeżeli zależy Tobie na Shimano to trzeba 500 dołożyć i kupić stradica fl lub przynajmniej 200 do daiwy bg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyliog Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zauber, red arc. Półka wyżej shimano ultegra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zaubera 4000 masz w plecionie w promocji za 250zł a za resztę kup plecionkę lub przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zaubera 4000 masz w plecionie w promocji za 250zł a za resztę kup plecionkę lub przynętyplecionkę i przynęty mam ale zaubera łykłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi