marekn Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Nie, te mniejsze robię z jedną kotwiczką. Często wyjmuję też ryby zapięte za kotwiczkę na brzuchu, szczególnie na głębszych odcinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Postanowiłem wykorzystać piękną pogodę, a także to, że żaby już się obudziły i udało się . Krótki spacer wzdłuż brzegu małego potoczku naprawdę obiecujący. Jednego pstrąga miałem wcześniej namierzonego, wtedy spadł, ale teraz mamy 1:1, na razie . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 W tym roku struganie idzie mi, jak "krew z nosa", z powodu braku czasu. Na obecną chwilę mam dopiero gotowych kilkadziesiąt korpusów żab, a sezon na kumaki już w pełni. Może pogoda się popsuje i będzie więcej czasu na woblery. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak na szybko wobler a`la osa (w zamiarze ma przypominać takie latające "coś", mniejsze i smuklejsze od osy, i przede wszystkim bardziej upierdliwe , chyba z rodziny grzebaczowatych, ale nie jestem pewien). Może zmobilizuje mnie to w końcu do pracy, bo to pierwszy wobler "na gotowo" od bardzo dawna. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez marekn 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Guepe przetestowany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Piękna rybka ah te klenie jednak mają coś w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Teraz idę w bzyczenie : 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Piękne wabiki. Jak naturalne te kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Kolejna gąsieniczka na klenie - trociniarka czerwica: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 te pszczółki to bomba fajnie ci to wychodzi i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jeszcze taki "muchowaty": 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 muchowaty jest najlepszy, mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Ta mucha wprost powala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Bardzo fajny zestaw kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzięki, jeszcze kilka: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Trociniarka już łowi, zrobiłem ją z myślą o kleniach, a o dziwo spodobała się pstrągom, już kilka zaliczyła. "Muchowaty" również sprawdzony. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Ostatnie osy wypróbowane: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Osy swoją stroną ładnie wykonane niepowiem ale foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Klenie widać je lubią i lubię zdjęcia w takim stylu, zarówno robić jak i oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Dzięki, Mateusz nie ukrywam, że zdjęcia w tym stylu już gdzieś widziałem i spodobały mi się, więc takie też robię . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Wreszcie znalazłem trochę czasu, żeby coś skończyć. Żabki niewielkie, gąsieniczki klasyczne o agresywnej akcji i nowe malowanie żuczków, które mają drobniutką, migotliwą akcję, typowo na niżówki i czystą wodę. Na takie łowię klenie, kiedy te płoszą się na widok mocno pracujących przynęt. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Świetne i co najważniejsze łowią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Przez ostatnie dni testowałem nową partyjkę żuczków i gąsieniczek, wyjąłem na nie trochę średniaków, ale najładniejsze klenie przyniosła mała żabka. Już wkrótce gotowe będą nowe, o nieco innym malowaniu niż do tej pory. Edytowane 8 Lipca 2014 przez marekn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Bardzo pięknie wykonane robactwo i do tego łowne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Żabki wymiatają jak będziesz na Spinningowym Pucharze Ropy to weź ich kilka, chętnie jakąś nabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi