marekn Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziś już znacznie gorzej, mróz i momentami silny wiatr, skutecznie uprzykrzał łowienie. Jednak kilkanaście pstrągów wyjąłem, tym razem 100% na "Duszki". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Idę do garażu wystrugać sobie ze dwie sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Strugaj, strugaj . Łowimy na rzekach o podobnym charakterze, więc też u Ciebie powinny się sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 (edytowane) Mimo kontuzji obu kciuków , próbuję kończyć zaczęte woblery (dokładnie mówiąc lakieruję). Malutka "Perełka" na klenie: Edytowane 8 Lutego 2015 przez marekn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Właśnie na takie białe pędraki też łowię potokowce w płytkiej wodzie (http://jerkbait.pl/topic/25851-woblery-z-bieszczad%C3%B3w/page-6 , trzecie zdjęcie od dołu strony) , często też okonie. Z tym, że na przykład na Sanie łowiłem ja, ale i koledzy, dla których je strugałem nawet początkiem lutego, tak więc myślę, że są dość uniwersalne, mimo, że robię je przede wszystkim z myślą o kleniach. Te w prawym, górnym rogu przeznaczone są wyjątkowo na pstrągi.Ile za takie 2 pędraki sobie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Klenióweczka 2,7cm: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Na szybko: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Jeszcze 2+1 ("Perełka"): 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Dziś na te "Duszki", podczas spinningowego GP Okręgu Krosno, kilka pstrągów wyjąłem, kilka spadło, szału nie było, ale na pierwszą dziesiątkę się załapałem . Jako przyłów lipień, taki 30+. Edytowane 8 Marca 2015 przez marekn 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Stadko dużych żab, takie 5-6cm i jeden szczyl 3,5 cm, bo wiosna tuż, tuż : 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Świetne są te żabki. Próbowałem kiedyś zrobić żabkę, zamiast żabki wyszło coś podobnego do raka i zawiesiłem ten projekt ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jak zwykle żabki mistrzostwo! Jaka jest mniej więcej ich waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Dzięki, nigdy ich nie ważyłem, ale zasięg mają naprawdę spory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Aby zobaczyć piękno tych żabek trzeba je wziąć do ręki i obejrzeć na żywo Posiadam trzy sztuki małych żabek i potwierdzam-latają jak pociski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Amator strzebelki, złowiony spod korzenia, "na wypuszczanego", w potoczku, którego szerokość wynosi około 2 metrów. To lubię! Więcej czasu zajęła droga, niż samo łowienie, ale warto było . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Pięknie ubarwiony .Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Nie taki mały ten potoczek. Woblerki bardzo ładne, czym wycinasz "przestrzeń" między nogami żabek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Stadko dużych żab, takie 5-6cm i jeden szczyl 3,5 cm, bo wiosna tuż, tuż : Naprawde fajne te kumaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nowe malowanie gąsieniczki, na nadchodzący sezon kleniowy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Świetnie się prezentuje.... Napewno się sprawdzą na naszych rzekach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Potoczków ciąg dalszy. W roli głównej mały śliżyk, tyle co ustawiony. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Marku dziękuję Ps. Pamiętaj jeszcze o mnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Kapitalne żabki to i klucha kapitalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 (edytowane) Dzięki. Tomek pamiętam , tylko, że teraz struganie tylko przy wyjątkowo brzydkiej pogodzie, a tak to wolny czas spędzam nad wodą . Jeszcze pstrąg znajomego na "Duszka": Edytowane 26 Marca 2015 przez marekn 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Owady na bieszczadzkie klenie: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi