RobertoPL Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 WitajSuper masz te wobki, owady wymiatają.Jeżeli to nie tajemnica to możesz mi powiedzieć z czego robisz odnóża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Nie, nie tajemnica , to gumki wyjmowane z różnego rodzaju ściągaczy w ubraniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Świeżutkie: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Świeżutkie: Jeszcze się nie zdążyły opalić po zimie albo taka odmiana albinosów Marek przynęty w takim kolorze stosujesz specyficznych sytuacjach ( pora roku, trącona woda ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zacząłem tak malować z myślą o zimowych i wczesnowiosennych pstrągach, kiedy narybek jest taki blady, reagowały znakomicie. Stosowałem je też właśnie na trąconej wodzie. Teraz jest to jedna z moich głównych przynęt na pstrągi, atakują "Duszki" nawet w słoneczne dni. Dwa lata temu na Sanie, przy normalnej wodzie, w pogodny dzień, wyjąłem na nie ponad sześćdziesiąt pstrągów od 25 do 42 cm w kilka godzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Co roku obserwuję zdjęcia pstrągów, które wrzucasz po złowieniu na duszki i co roku sobie obiecuję zrobić kilka Tym razem się uda, jutro do nich siądę. Wyglądają bardzo schludnie, dobra robota jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Rób Mateusz, bo warto. Aha, zapomniałem dodać, że te ponad sześćdziesiąt pstrągów na "Duszki" wyjąłem nie w lutym czy marcu, tylko w sierpniu , więc łowią cały rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Duszki -przewrotna nazwa , zamiast straszyć-wabią i to skutecznie jak pisze twórca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zamiast skupić się na skończeniu woblerów pstrągowych (o co jestem na siebie zły), coś mnie wzięło na żaby i machnąłem taką parkę : 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 żaby w Twoim wykonaniu to poezja dla mnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Gąsieniczki ledwo doszły do mnie i już łowią 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Cieszę się Tomku , u mnie "łowią" żabki: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Jeszcze taka parka: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Piękne ,, duszki" - bo chyba taka mają u Ciebie nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Tak, "Duszki", dzięki . Jeszcze taka parka: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Marku, z czego robisz oczy żabusiom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Wklejam jakieś koraliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Myślałem, że może główki od szpilek Marku, czy i kiedy można by się było wybrać z Tobą połowić na jakiś bieszczadzkich rzeczkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 I do mnie gąsieniczki dotarły, w weekend wypad za kleniem, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Przepraszam ale podrobiłem gąsiennice na wzór z posta. Kleniory wyraziły zadowolenie - połowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Cieszy mnie to . Jeszcze jedna parka: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Na wstępie napiszę, że woblery strugam już od wielu lat. W związku z tym, że mieszkam w Bieszczadach, robiłem je przede wszystkim z myślą o pstrągach, niestety tych ryb w "moich" rzekach jest coraz mniej, więc musiałem się "przekwalifikować". Od jakiegoś czasu koncentruję się na przynętach kleniowych i przede wszystkim na nie łowię, bo to przynosi mi największą frajdę, a efekty są całkiem zadowalające. Zazwyczaj robię wszelkiego rodzaju "robale":A czemu mając pod bokiem Solinę nie np sandaczowo/sumowe......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Bo nie mam aż tyle czasu , a poza tym stojąca woda nie kręci mnie tak, jak górskie rzeki. Przy okazji ustawiania os, o których zapomniałem: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Gąsieniczki: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Klenie się oblizują super gąsieniczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi