trout master Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Śmiertelnie niebezpieczne letnią (lipiec-sierpień) porą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Wiem Arek, wiem , są niebezpieczne, z tym, że w moim przypadku nie "śmiertelnie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Strzebelki w standardowym rozmiarze, 6cm: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mistrzowskie Marku! Czym malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Spray i pędzel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Strzebla w rozmiarze XL - 8cm: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Na wisłoku czy sanie będę miały spore grono wielbicieli w postaci kropków mistrzowskie te malowanki, ech kiedy jak tak pomaluję swoje potworki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pozostaje tylko pozazdrościć Koledze talentu,piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Dzięki , Wojtek, na wszystko trzeba czasu, teraz zima sroga, więc się trochę bardziej przykładam, bo moje rzeki pozamarzały i łowić nie ma jak. Teraz robię kilka piekielniczek, bo u mnie pstrągi też je uwielbiają. Edytowane 10 Stycznia 2017 przez marekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Woblery 9 cm, na dużego pstrąga, a może i "grubszego zwierza" : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ja grubszego zwierza życzę jakich farbek używasz do malowania, akryli pewnie ale jakaś sprawdzona marka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 (edytowane) Jakieś akryle kupione dawno temu na allegro, w pojemniczkach nie opisanych, chyba no name, ale na 100% nie pamiętam. No i spraye, podkłady, ołówek itd. Edytowane 17 Stycznia 2017 przez marekn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jeszcze garstka strzebelek: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Piękne strzebelki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Taki a`la brzanka: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) Chyba już ze dwa lata temu dostałem od znajomego kilka korpusów w stanie surowym, znanej firmy. Znalazłem je dopiero niedawno, niestety tylko dwa i dokończyłem, coś a`la śliz. Malowanie, stery i oczy to moja robota, ale jak pracują, sprawdzę chyba dopiero w weekend. Edytowane 7 Lutego 2017 przez marekn 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Tak trochę na letnio . Lipowe gąsieniczki na konkurs charytatywny: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Fajne robaczki Jaka waga tego malenstwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Oj nie wiem, jakoś nigdy nie ważę swoich przynęt , w każdym bądź razie pływające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Jeszcze coś na letnio. Dziś dokończone, ale ustawię je dopiero za jakiś czas, bo na moich rzekach i potokach woda niestety "po grzywkę" : 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 20 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Pływające piekielniczki na bieszczadzkie pstrągi: Edytowane 20 Marca 2017 przez marekn 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jeszcze coś na pstrągi, takie a`la śliże: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Woblerki fajne, ale tło do prezentacji mocno niekorzystne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Może, ale robię je, żeby na nie łowić, a nie je prezentować . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Może, ale robię je, żeby na nie łowić, a nie je prezentować .Hmm.Jaki cel ma prezentowanie zdjęć, jeśli nie chcesz ich prezentować? Artur słusznie zauważył, że tło wybrałeś nie najciekawsze, że możesz zrobić to lepiej. Sugestię możesz przyjąć lub ją odrzucić, wolna wola. Również wolna wola przy przedstawianiu/zaniechaniu przedstawiania swoich racji przemawiających za takim, czy innym tłem. Ale prezentacja swoich dzieł jest jednym z priorytetów wątków autorskich i warto pochylić się nad życzliwymi podpowiedziami.Tak uważam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi