marekn Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Kolejne: 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Dla odmiany garstka żabek: 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo93 Opublikowano 28 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Solidna robota widać, że tworzysz z pasją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki .Ryby z weekendu, jedna na "brzankę" 7cm, druga na osę: Edytowane 5 Sierpnia 2018 przez marekn 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ostatnio łowiłem klenie na czarną osę: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Duża ryba na dużego woblera: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 31 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Coś drgnęło, chociaż wolnego czasu nadal jak na lekarstwo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 29 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Nadal jak krew z nosa, ale przynajmniej coś jest z wklejonymi stelażami, dodatkowo zaimpregnowane i dociążone: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 To już teraz z górki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Niestety, trzy tygodnie temu nabawiłem się kontuzji ręki i prace utknęły na takim etapie: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 2 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2019 Przykre ,nie tylko dla,,twórcy" .Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Dzięki, jak się okazało z łowieniem jeszcze sobie radzę, ale na precyzyjne malowanie, wklejanie sterów i lakierowanie trzeba jeszcze trochę poczekać. Ostatnio na pstrążka: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Tym razem brały na strzebelkę: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Na brzankę: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Po "wielkich trudach" skończyłem parę "błyskotek", może teraz coś drgnie . Tyle tylko, że na razie nie mogę ich ustawić, bo rzeki są u mnie, delikatnie mówiąc, nieszczególne, a przed chwilą dodatkowo padał śnieg. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Byłem dzisiaj ustawić kilka woblerów i skończyło się na sesji zdjęciowej woda identyczna jak u Ciebie. Woblerki eleganckie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 (edytowane) Dzięki , do elegancji to im daleko, ale malowanie z kontuzjowaną ręką jest "takie łooo". Co do wody, taki urok górskich rzek.W trakcie, powiedzmy "rehabilitacji", wymyśliłem, że dla wprawy spróbuję zepsuty korpus(strzelił kiedyś, przy wycinaniu rowka na stelaż), doprowadzić do używalności, tak w ramach treningu. Trochę Poxipolu, szpachli do drewna + Loctite i udało się. Tyle, że malowanie znowu nie bardzo, bo ciężko mi było z tą łapą stawiać kropki, ale myślę, że na tę "dziewiątkę" trochę pstrągów skuszę . Edytowane 7 Maja 2019 przez marekn 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Garść strzebelek, jeszcze dzień, dwa i woda będzie taka, że można je będzie ustawić, o ile znowu nie wleje. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Takie 9cm, na większe pstrągi: 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Garść strzebelek: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Pstrążki w wersji, nazwijmy ekonomicznej : 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 Cudeńka Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Robione na szybko, na weekend, na zawody: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 16 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 Najładniejszy z zawodów, właśnie na woblera: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Na "Błyskotkę": 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi