marekn Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 I kolejny na "Błyskotkę": 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Kolejne "błyskotki", już łowią : Edytowane 3 Lipca 2019 przez marekn 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Wow,bardzo ładne realistyczne malowanie Edytowane 3 Lipca 2019 przez LOLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Dzięki . Tak w deseń brzanek i piekielniczek, których sporo w moich rzekach, no i muszę przyznać, że pstrągom to pasi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Na strzeblę: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Świetne zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2019 Dzięki . Na czarną osę: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Czasami uda się porzucać na swoje woblery w jakiejś głuszy Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez marekn 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Misio????? Ciekawie tam masz. Myślałem, ze w tym roku również uda mi się odwiedzić Twoje okolice i zabrać przy okazji wędkę, ale cóż, plany się pozmieniały???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Misio, misio! Marek raczej takich śladów nie zostawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 (edytowane) Taki na rozpoczęcie sezonu, w zimowej scenerii, na woblera 7,5cm,właśnie w krainie misiów: Edytowane 1 Lutego 2020 przez marekn 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Tym razem tęczak na "Błyskotkę": 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Z początku sezonu, na "starego, dobrego" Duszka: 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Wyobrażam sobie co tęczak z poprzedniego postu musiał wyczyniać na wędce piękna lokomotywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Fakt, trochę dał popalić, tym bardziej, że wziął w silnym nurcie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zdjęcie od kolegi, na żabkę: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 2 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Kilka "ofiar" "Błyskotek": 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Coś wreszcie drgnęło: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 29 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Oj będzie fajna smukła rybka!Lubie takie przecinaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Kolejna partia gotowa do malowania. Mam nadzieję, że w czasie świąt będzie chwila czasu na dokończenie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Kolejna partia gotowa do malowania. Mam nadzieję, że w czasie świąt będzie chwila czasu na dokończenie.W święta , to Ty odpoczywaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Trochę odpocząłem, a`la żółtobrzeżek: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Teraz strzebelki w wersji mini, bardziej na lato: 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ostatnio wpadło mi w oko złotko z czekoladki w kolorze, który mnie zaintrygował (niestety na zdjęciu, przy tym świetle, tego nie widać). Okleiłem nim na szybko korpus i tak powstał smukły pstrążek - 8cm: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Teraz wersja klasyczna: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi