gajowy Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 http://pokazywarka.pl/x4pah9/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 było juz na forum nie mniej warte przeczytania raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 cała prawda o wędkarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 To obraz mojej osoby w przyszłości ale 3 letni syn i 5 letnia córka już dobrze wiedzą że mam zajoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Takie teksty powinny być zakazane czytam 3 raz i płacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zagi Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 WitamJa tez sie popłakałemPłakała tez zona zachowała dokument z informacją do mojej osoby ze poczyta za 20 lat albo wreczy dziecią zeby poczytaył ojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolos Opublikowano 5 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Dobre, bardzo dobre. Jak to czytałem to żona patrzyła na mnie jak na wariata, nie mogłem wyrobić ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Jaka jest szansa, że na starość taki nie będę ? Bo historie z pontonem miałem juz taką samą(karpia tylko nie jadłem w środku), gazety tez się zgadzają.....forum prawie . Chyba nie ma ratunku już.... . W takim razie nie mogę mieszkac w bloku i rodziny tez nie założę hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Ciekawe zagadnienie grubiańsko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mowiac o pontonach... hehehe (niestety nie moj ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ... po przeczytaniu ( po raz któryś zresztą ) zastawiam się nad wprowadzeniem na jerkbaicie "rangi SUM za nabicie 10k postów " 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 wystawna kolacja w pontonie wieczorowa porą hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 zbrojny oddział PZW mnie rozwalił na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ... po przeczytaniu ( po raz któryś zresztą ) zastawiam się nad wprowadzeniem na jerkbaicie "rangi SUM za nabicie 10k postów " Jeszcze niecale 700 postow i bedzie jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja już po pierwszej lekturze tego arcydzieła szperałem po forach wędkarski by namierzyć "starego", na żadnym nie znalazłem takiego rankingu jak wspomniany Sum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ale w sumie czemu SUM. W końcu "szczupak jest król wody jak lew jest król dżungli" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mam kolegę, z którym czasami łowiłem, wypisz wymaluj Stary i też ma kolegę Mirka dwóch mądrych .A tak swoją drogą to może z małymi wyjątkami w sposobie bycia Starego... My w przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 ale w sumie czemu SUM. W końcu "szczupak jest król wody jak lew jest król dżungli" Ja jednak myślę, że sum..... Może adresik kolega poda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Hahha dobre , nawet pasja może w głowie namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 No Panowie czas na jakąś "gównoburzę" na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 To powinno być przypięte. Jest zajefajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Ja już po pierwszej lekturze tego arcydzieła szperałem po forach wędkarski by namierzyć "starego", na żadnym nie znalazłem takiego rankingu jak wspomniany Sum...Był na jednym forum, ale został usunięty. Nawet z tego co pamiętam to dotyczyło osoby z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Żeby wywołać "gównoburzę" to stawiam twierdzenie że w każdym z nas jest trochę z tego "STAREGO" a na pewno o niektórych łącznie ze mną można by powiedzieć "zboczeniec" A tak naprawdę to bym chciał wiedzieć co autor tekstu bierze/wciąga bo teksta napisał zaje.....fajnego. Edytowane 14 Czerwca 2013 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanto Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Czy znacie może autora tego opowiadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi