mifek Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Wiele się ostatni o revo mowiło, więc pewnie niektórzy będą zadowolenia z poniżeszego linku http://tackletour.com/reviewabugarciarevoinshore.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 @mifek Czytałem, czytałem, dzięki! A pro pos wątku na Off topic - już jesteś wolny Pzdr. Kryst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam!Powoli mam ochote na ten multik Nie za bardzo potrafie przetlumaczyc angielski, czy moze ktos ma informacje do ilu gr takim multikiem mozna machac? Chodzi mi o jakiegos zastepce C4, bo jakos te niskie profile lepiej mi leza w reku Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 nielicz na żadne lekkie łowienie, Inshore to Inshore... Nikt paprochami nie dziobie słonej wody. Mnie ten multik się podoba i pewnie będzie następny.. Jak rzuci od 12-15g będzie świetnie...z tego co pisał standerus revo premier smiga sporo poniżej 10g celuj w niego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Witam!Wcale nie chodzilo mi o lekkie łowienie, ale ciężkie! Wiem ze Abu C4 jest swietny, ale chce cos z niskoprofilowcow Czy rownie dobrze nada sie do przynet 50-100gr co C4??Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 pojemna szpula, power grip.. ja bym się nie obawiał uzywania do wabików nawet 100g. A jak sie rozleci po sezonie lub kilku to kupujesz nastepnego.. Revo nie jest drogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Z całym szacunkiem @Jerzy ale multik na jeden sezon to dla mnie szmelc. I zapewne nie tylko dla mnie Chociaż nie sądze żeby Abu takiego bubla zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Abu Revo Inshore byl akurat u Moritz-Angelger?te w ofercie za jedyne... 119 €. Niestety sprzedaz tylko w lokalu a wolalem pojechac w sobote na ryby niz 120 km po kolowrotek.No coz, tak naprawde go nie potrzebuje ale przy tej cenie... Pozdrawiam --Yacar?-- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 A jak sie rozleci po sezonie lub kilku to kupujesz nastepnego.. A skad to przypuszczenie?? Jesli masz choc cien takich informacji podziel sie z nami <_< Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 pablos jak chcesz rzucać klocami 100g to nie poto, żeby łowić karasie Jeśli jeszcze będziesz kusił ryby adekwatne do masy wabików to sprzęt bedzie obciażony bardzo. Nie wiem co chcesz łowić i gdzie, ale zakładam, ze skoro pytasz o młynek klasy inshore to żaden UL ci nie w głowie. Dlatego założyłem, że przy intensywnym machaniu młynek za niewiele ponad 100 euro moze pociagnać kilka sezonów i koniec... Widziałem multik za prawie 300$ który po sezonie łowienia wygladał jak ruina!! A byla to marka znacznie bardziej nobliwa niż ABU... pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Widziałem multik za prawie 300$ który po sezonie łowienia wygladał jak ruina!!Hehe a mozesz powiedziec co to bylo za cacko? Generalnie masz racje, chodzi mi o jakis multik niskoprofilowy do jerkowki i przynet do 100gr. Wiem niektrzy powiedza ze szkoda i ze bez sensu, ale taki na prawde lepiej lezy mi w reku. Jerzy moze polecisz mi cos lepszego? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 niski profil do 100 g ...hmmmm moze curado 301????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Jurku,100g to przecież żaden problem - podkreślam - żaden. Rozmawiałem ostatnio z jackybrownem na temat przynęt stosowanych na musky i powiedział mi, że ostatnio korzystają z gum ... które ważą 300g Moim zdaniem nawet zwykłe Revo S wytrzyma. Powiem więcej ja łowię od kilku sezonów na fatso 14s na zwykłego conquesta 201 DC i jakoś nie widzę problemu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi